Mircea Albulescu a fost operat pe cord

După operația suportată, actorul este în stare stabilă și a rămas sub supraveghere medicală


Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, actorul Mircea Albulescu a fost supus şi unei coronarografii, în cursul zilei de marţi, procedură de diagnostic care permite verificarea condiţiei arterelor coronare.

În noaptea de luni spre marţi, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, acuzând dureri în zona pieptului.

Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat, relatează Mediafax.

Mircea Albulescu se afla la Timişoara deoarece luni seară a avut loc în acest oraş spectacolul "Bădăranii", în care actorul joacă.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod