Mioara Roman, evacuată din vila de protocol: Avea restanțe de 500.000 de euro la chirie!

Fosta soţie a lui Petre Roman se mută din vila de protocol în care a locuit timp de 25 de ani, aflată în cartierul bucureştean Primăverii.
Mioara Roman locuia din 1990 în casa care aparţine Regiei Autonome a Patrimoniului de Stat (RAPPS). În ultimii ani, după ce a divorţat de Petre Roman, RAPPS a dat-o de mai multe ori în judecată pe Mioara Roman pentru a recupera chiria restanţă pentru locuinţa de protocol, atribuită fostului ei soţ când era premier, relatează Pro TV.

Anul trecut, restanţele se ridicau la o jumătate de milion de euro. În urmă cu câteva săptămâni, mama Oanei Roman a acceptat propunerea Regiei Protocolului de Stat de a se muta într-un apartament cu trei camere din centrul Capitalei, care aparţine tot RAPPS.

Joi, câteva maşini au transportat mobila şi o parte din lucruri, relatează postul citat.

În urmă cu câteva zile, Guvernul a oferit aceeaşi vilă ca reşedinţă pentru fostul preşedinte Traian Băsescu, însă acesta a refuzat propunerea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 1 Feb 2015, 07:19
    mioara roman

    de ce ii dati casa de protocol ? ce a facut aceasta baba... pana cand va bateti joc de noi ? de ce nu-si vinde vila de la munte sa-si cumpere casa .. o garsoniera era de ajuns ....

    1
    0

  • Gabi pe 31 Ian 2015, 02:15
    Culmea nesimtirii

    Nesimtire crunta - si din partea ei, si a "organelor". De ce n-au dat-o afara cand datoria a fost de 10 000€, de exemplu? Si de ce "data afara" inseamna "mutata tot intr-o locuinta de protocol"? E ceva ce-mi scapa aici? Si de ce am impresia ca tot noi, cei care muncim din greu pe salarii de nimic, platim pentru astfel de specimene, care n-au nici macar notiunea de legalitate sau de bun-simt? Acum o sa faca datorii de milioane de euro, pentru ca noi, prostii si saracii, muncim pentru ei, hotii bogati si smecheri din fruntea tarii. Ca sa nu mai spun ca nici nu cred ca mai are dreptul la locuinta de protocol.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod