Miley Cyrus "culege roadele" după show-ul porno

Ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, din cauza prestaţiei provocatoare pe care tânăra cântăreaţă a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013.
Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, informează cotidianul francez Le Figaro, citat de Mediafax.

Miley Cyrus, fosta vedetă a producţiilor Disney pentru copii şi adolescenţi, ar fi trebuit să apară pe coperta numărului din luna decembrie al revistei Vogue. O sursă apropiată de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 septembrie pentru tabloidul Daily Mail că show-ul tinerei cântăreţe americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: "Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr". Cu alte cuvinte, afirmă jurnaliştii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis să anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerată mult prea vulgară pentru a apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.
 
 

Cu toate acestea, tânăra artistă, în vârstă de 20 de ani, consideră că nu merită "ploaia" de critici care s-a abătut asupra ei şi că reacţiile din presă sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", spune Miley Cyrus.
 
 

Această atitudine relativ provocatoare, pigmentată cu o doză de naivitate, a fost pe placul directorilor postului de televiziune NBC care au decis să îi ofere tinerei artiste americane o nouă şansă ca lumea să vorbească din nou despre ea: Miley Cyrus va prezenta emisiunea de comedie şi satiră "Saturday Night Live" de pe 5 octombrie.
 
 

Până atunci, Miley Cyrus a lansat luni videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, "Wrecking Ball", în care îşi prezintă noua coafură (artista este tunsă extrem de scurt) şi călăreşte o minge uriaşă, complet goală, notează Mediafax.
 
 
 

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană în vârstă de 20 de ani, care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 12 Sep 2013, 12:12
    pt 'cineva'

    Nu sunt nici eu multumita mereu de ce se scrie pe-aici,dar de data asta dta gresesti. Am recitit si scrie corect,8 septembrie . Ca si comentariu,consider ca s-a luat decizia corecta la VOGUE,o revista cu un istoric decent .Fetisoara asta a fost gresit sfatuita,si suporta consecintele,inclusiv sentimental (nu I-a placut nici prietenului,fireste !)

    4
    1

  • cineva pe 12 Sep 2013, 06:48
    casca ochii mai mari

    " O sursă...a declarat pe 8 octombrie..." ... Sa inteleg ca esti clarvazator, poti spune ce se va intampla? Hai sa-ti prezic si eu: vei corecta si-mi vei sterge comentariul. Eh, ce zici am dreptate?

    4
    3

  • mara pe 12 Sep 2013, 00:08
    deci

    atitea articole cu fata aceasta ca am decis in sfirsit sa vad de ce atita scrieti de purtarea ei. bai oameni buni nu vad nimic special, a dansat prosteste (chiar mam amuzat) , dar asta este show pentru caare primeste banii. si fiecare isi face imagine in felul sau ca sa fie mai solicitat )))

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod