Mila Kunis mai vrea un copil

Actriţa americană, care urmează să nască în mai puţin de o lună o fetiţă, îşi doreşte să rămână însărcinată din nou, pentru că vrea ca diferenţa de vârstă dintre copiii săi să fie foarte mică.

O sursă apropiată actriţei a declarat pentru RadarOnline.com că Mila Kunis, care va naşte peste câteva săptămâni o fetiţă, este nerăbdătoare să mai aibă un copil cu logodnicul său, actorul Ashton Kutcher.

Nunta va fi în iulie anul viitorsursa citată de RadarOnline
"Vrea să rămână însarcinată imediat după ce va naşte, iar medicul său i-a spus că nu e nicio problemă. I-a plăcut foarte mult perioada în care a fost însărcinată şi vrea ca diferenţa de vârstă dintre copiii ei sa fie cât mai mică.
Amândoi (Mila Kunis şi Ashton Kutcher, n.r.) îşi doresc o familie numeroasă şi le spun tuturor acest lucru"
, a precizat sursa citată.

Kunis, în vârstă de 30 de ani, vrea să nască natural, dar Ashton Kutcher nu vrea ca iubita lui să aibă dureri. "Mila îşi dorea să nască natural, fără niciun fel de medicamente sau sedative, dar a fost sfătuită să nu facă asta pentru că organismul s-ar putea să n-o ajute. Ashton refuză să accepte dorinţa ei şi nu vrea să o vadă suferind", a mai spus sursa citată de RadarOnline.com.

Pe de altă parte, Ashton Kutcher intenţionează să fie un tată sever.
"Asthon nu le va permite copiilor săi să devină nişte mici vedete răsfăţate ale Hollywood-ului. Nu vă aşteptaţi să îi vedeţi (pe copii, n.r.) pe vreun covor roşu", a mai spus sursa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod