Mila Kunis mai vrea un copil

Mila și Ashton sunt împreună din 2012, iar în curând vor deveni părinți


Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie 2014, notează Mediafax.

I-a plăcut foarte mult perioada în care a fost însărcinată şi vrea ca diferenţa de vârstă dintre copiii ei sa fie cât mai micăsursa citată de RadarOnline
Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.
După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Kunis şi Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unei persoane apropiate cuplului.

"Nunta va fi în iulie anul viitor", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru RadarOnline. "Ei vor să se concentreze în primul rând pe fiica lor şi să facă (nunta, n.r.) vara viitoare", a mai spus sursa citată.

"Nu va fi un eveniment mare, dar va fi elaborat.
La petrecerea de nuntă va participa distribuţia serialului «That '70s Show», ei fiind foarte apropiaţi. Încă mai petrec timpul cu cei din distribuţia originală (a serialului, n.r.). Cel mai probabil, Danny Masterson va fi cavalerul de onoare, deoarece el şi Ashton sunt ca fraţii"
, a mai spus sursa citată.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod