Mihai Petre a plecat la Antena 1

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2014
Coregraful va face parte din juriul show-ului "Dancing with the stars", pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru grila de programe din toamnă.

"<<Dancing with stars>> este, după părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, asa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune.

<<Dancing with the stars>> va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1", a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre are în palmares de 14 ori titlul de campion naţional împreună cu soţia sa, Elwira, alături de care a ajuns în semifinală la Cupa Mondială şi în finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionişti din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod