Mihai Dobrovolschi s-a săturat să muncească fără bani: "Nu vreau să trăiesc sărac"

Realizatorul care a trecut de la Radio Guerilla la Gold FM, unde face matinalul "Dobrovolschi Show", între 7.00 şi 10.00, a declarat, într-un interviu pentru site-ul paginademedia.ro că muncește fără să fie plătit.
În urmă cu câteva luni, Dobro povestea că avea un salariu de 2.000 de euro la Guerrilla. Acum el recunoaște că a ajuns să lucreze fără să-și ia salariul. În următoarea perioadă, însă, Mihai are de gând să schimbe această situație dacă nu-și ia banii: "Cred că dacă nu merge până în ianuarie eu mă opresc. Dacă este pe zero din punct de vedere financiar, atunci merge, ai de unde clădi. Dacă în ianuarie vedem că nu am reusit să îl facem să meargă, eu nu mai pot, sunt foarte obosit", a spus el.

"E o meserie în care trebuie să fii entuziast, trebuie să dai entuziasm celorlalți.
Dacă eu simt că am început să mint, că nu mai am încredere că se poate, mă scol în fieare dimineață cu bezna în cap și cu lapovița pe casa scării, îți dai toată verva, toata puterea ți-o dai în acele trei ore, restul zilei ești un fel de zombi, este foarte greu, ori să o faci fără niciun ban. La un moment dat organismul tău îți spune <<hei, nu e ok>>. Trebuie să și mănânc, să mă bucur de ceva, că degeaba tragi și n-ai bani de o excursie. E foarte greu să stai în casă, să n-ai bani să ieși în oraș sau la restaurante și apoi să fii entuziast la radio"
, a declarat Dobrovolschi pentru paginademedia.ro.

Realizatorul de la Gold FM spune că această anomalie nu mai poate continua, oricâtă pasiune ar pune în ceea ce face acum: "Toți venim fără bani, nu e o promoție ascunsă, venim fără bani din iulie, ca să ne facem meseria fain, așa cum ne place nouă.
Nicio vină nu are nimeni că au picat licențele de la Guerrilla."


"Nu vreau să trăiesc sărac, sper să vină banii, dar nimeni nu a furat niciun ban. Garantez că n-am furat și că mă las de radio dacă demonstrează cineva că am furat", a mai spus Dobro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod