Mihaela Tatu, recuperare miraculoasă

Fosta realizatoare TV s-a vindecat după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin, iar acum le învaţă pe femeile care se confruntă cu această afecțiune să meargă la medic. Ea este imaginea campaniei de prevenire şi de informare despre fibromul uterin.
În urmă cu doi ani, când a descoperit că are fibrom uterin, Mihaela a încercat să se vindece cu ajutorul unui tratament homeopat, însă soluţia salvatoare s-a dovedit tot intervenția chirurgicală. Fosta prezentatoare a fost operată acum un an, iar de atunci se simte foarte bine, prezentându-se la controale periodice, pentru a fi sigură că fibromul nu reapare, scrie Click!.

Mihaela le sfătuieşte pe toate femeile să meargă la ginecolog, printr-o campanie de prevenţie şi de informare despre fibromul uterin.

"La doi ani după ce m-am vindecat îmi este foarte bine, dar merg constant la control pentru că e o afecţiune care se formează.
Şi fiicei mele îi dau acelaşi sfat. Din momentul în care îţi vine prima menstră, trebuie să mergi la ginecolog. Nu este nevoie să-ţi începi viaţa sexuală ca să intri în cabinetul medicului. Am întâlnit în urmă cu ceva timp o tânără de 17 ani cu fibrom. E groaznic!"
, a declarat Mihaela Tatu pentru ziarul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod