Mihaela Rădulescu şi-a făcut selfie sub fustă

Jurata de la "Românii au talent" a postat o serie de imagini pe pagina sa de Facebook în care apare cu o fustă foarte scurtă.
Vedeta s-a fotografiat dintr-un unghi care permite să se vadă sub fustă, pentru a-i demonstra iubitului său, austriacul Felix Baumgartner, că are curajul să poarte ţinute sumare la întâlnirea cu un prieten apropiat al acestuia.

"Mama lor de selfie-uri, că tare-s bune când te întreabă barbatul cum arăţi când ieşi din casă... cu alţii:). Noroc că-s prieteni comuni şi buni, că altfel, sigur fusta era prea scurtă. Bune, proaste, selfie-urile sunt de bază într-o relaţie în care cei doi se iubesc, dar locuiesc în ţări diferite.... Şi sunt convinsă că toţi aţi descoperit treaba asta, oricât râdeaţi, ca şi mine, la începuturile erei selfie-urilor, de toţi şi toate care nu ratau nicio oglindă din drum:)). Încă nu pot să mă abţin să râd la selfie-urile din baie, când colţul de WC, firul de tras apa la aceeaşi instalaţie sau tocul sprijinit pe maşina de spălat îţi strică orice bună intenţie. Ne apropiem fiecare cum putem de cei dragi. Pentru unii, e de-ajuns să întindă mâna şi dau de omul drag... sau deschid ochii şi văd lumina din ochii celuilalt.... Pentru noi, aştia care avem altfel de relaţii, pozele, selfie-urile, facetime-ul, telefonul, mailul sunt podurile pe care ni le construim ca să umplem distanţa dintre un mal şi celălalt. Poate că unii îşi fac selfie-uri şi din narcisism sau poate din nevoia de a arăta ce ştiu ei că au mai apetisant, dar îndrăgostiţii lumii îşi fac selfie-uri... de dor, de drag, de alint şi cu încrederea că cel care le primeşte simte... iubirea şi dorinţa de a fi, cât mai repede, din nou împreună. Culmea, se întâmplă mereu, în iubirile care ştiu ce vor....", a scris Mihaela pe Facebook, în dreptul imaginilor postate.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gabi pe 16 Apr 2016, 13:18
  Hai, nu zau?

  O maniera penibila de-a explica de ce o femeie ca ea, daca nu-si arata uterul, e terminata.

  2
  0

 • xyz pe 15 Apr 2016, 21:43
  VAI VAI

  Nu va enervati, doar ne arata coeficientul ei de inteligenta. Si nu pot decit sa fiu de acord cu ce a spus Tamara.

  3
  0

 • tamara pe 15 Apr 2016, 16:59
  stai

  Stai calma,esti doar o MOLDOVEANCA

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod