Liam Hemsworth spune că nu s-a logodit din nou cu Miley Cyrus

Cei doi au trecut printr-o despărţire urâtă în 2013, însă de la începutul anului au fost surprinşi din nou împreună, Miley purtând inelul de logodnă acceptat înainte de separare.
Chiar dacă s-au vehiculat informaţii referitoare la o nouă logodnă a cuplului, Liam a declarat într-un interviu recent acordat pentru Australia's TV Week că nu este logodit cu Miley Cyrus, scrie People.com

S-au împăcat, sunt fericiţi, dar nu sunt logodiţi. "Miley este fix unde şi-a dorit şi după ce a tânjit în ultimii doi ani. S-a împăcat cu Liam şi este foarte fericită. Ea nu şi-a dorit nici atunci o despăţire, însă lucrurile s-au complicat atât de mult încât aceasta a fost singura soluţie la momentul respectiv", a declarat pentru People o sursă din anturajul cuplului.


Se pare că acum Miley s-a mutat împreună cu fostul său logodnic în locuinţa acestuia din Malibu, unde şi-a adus şi cei patru câini de care artista este nedespărţită.

Din 2009 şi până în 2013 cei doi au avut o relaţie presărată cu numeroase certuri şi despărţiri. În 2012 au anunţat că s-au logodit, dar în scurt timp s-au despărţit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod