Mihaela Rădulescu, "la cuţite" cu machieuzele

La prima ediţie a emisiunii "Alegerile Mihaelei", diva s-a certat în culise cu angajaţii de la Realitatea TV.
La prima ediţie a emisiunii "Alegerile Mihaelei", diva s-a certat în culise cu angajaţii de la Realitatea TV.

Duminică, înainte să intre pe post cu noua ei emisiune, Mihaela Rădulescu şi-a muştruluit machieuzele, pe motiv că nu i-au retuşat fondul de ten la pauză, relatează cotidianul Click!.

La semnarea contractului cu Realitatea TV, Mihaela nu a putut să o aducă cu ea şi pe cumnata ei, Anca Rădulescu, cea care a machiat-o ani buni la toate emisiunile ei.

Duminică, la prima ediţie a show-ului, diva i-a simţit din plin absenţa cumnatei şi a avut serios de furcă cu machieuzele angajate de fostul soţ. Vedeta a făcut chiar o criză de nervi în culise, când a observat că, la fiecare pauză publicitară, fetele care trebuiau să-i ajusteze machiajul erau plecate să fumeze.

Dacă la prima pauză, Mihaela a înghiţit „gogoaşa" şi şi-a retuşat singură fondul de ten, la următoarea, prezentatoarea de televiziune a început să-i certe cu voce ascuţită pe producători şi pe regizorii de platou.

Speriate să nu fie date afară, fetele n-au au mai plecat de lângă platou. Surse din cadrul Realitatea TV au dezvăluit pentru Click! că Mihaela intenţionează să-şi aducă alături, de la ediţia a doua, toată echipa de la "Duminica în familie", inclusiv pe cumnată, ca să îi facă machiajul.

Potrivit site-ului paginademedia.ro, emisiunea Mihaelei a fost întrecută duminică la audienţe de emisiunea Corinei Chiriac, "Să v-amintiţi duminica!" (Naţional TV), care a avut 504.000 de telespectatori pe minut. Vârful de audien?ă pentru "Alegerile Mihaelei" la nivel urban a fost doar de 241.000 de telespectatori, la ora 16.44.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod