Mihaela Drafta și Bogdan Vlădău, romantici pe străzile din Verona

Designerul Mihaela Drafta si modelul Bogdan Vladau au petrecut patru zile de vis in cele mai romantice orase din nordul Italiei. Cei doi au vizitatMilano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona si Desenzano de langa superbul lac Lago di Garda.
Designerul Mihaela Drafta si modelul Bogdan Vladau au petrecut patru zile de vis in cele mai romantice orase din nordul Italiei. Cei doi au vizitat Milano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona si Desenzano de langa superbul lac Lago di Garda.

In periplul lor prin Lombardia, cei doi s-au delectat cu preparatele traditionale italiene, au vizitat muzee, catedrale, casa Julietei si impozantul Colosseum din Verona, unde au loc frecvent spectacole de opera.

A fost un mini-sejur mult asteptat, dupa o perioada in care au muncit cot la cot pentru primul lor proiect comun. Saptamana viitoare, Mihaela Drafta siBogdan Vladau vor lansa MOB, prima linie de sorturi de baie masculine, realizate din materiale Premium, o noutate pentru Romania.

Pentru campania MOB, cei doi au colaborat cu celebrul fotograf Maurizio Montani si l-au ales ca imagine pe unul din cei mai bine cotati manechini ai lumii, a carui identitate va fi dezvaluita in zilele urmatoare.

Sedinta foto a fost realizata in studioul fotografului din Verona Vecchia, locul unde au intrat, de-a lungul timpului, mari nume ale industriei modei internationale.

Dupa sedinta foto care a durat cinci ore, Mihaela si Bogdan au preferat sa ramana in Italia inca trei zile, ocazie cu care au vizitat cele mai frumoase orase din apropiere.

In Milano, cei doi au colindat celebrele galerii Vittorio Emanuelle, de unde si-au completat colectiile de ochelari de soare cu noi modele Tom Ford, Prada si Ray Ban si au nimerit chiar in toiul manifestatiei din timpul semifinalei Italia- Germania. In fata Domului din Milano, cei doi, au urmarit, pe un ecran gigant, pret de 15 minute, alaturi de peste 15.000 de oameni, debutul partidei din cadrul Euro 2012.

In Bergamo, cei doi au urcat pe colinele orasului unde si-au umplut sufletul de bucurie vizitand superba biserica Santa Maria Maggiore si capela Colleoni.

La Brescia, Mihaela si Bogdan au testat inghetata lichida si s-au delectat cu un concert de muzica clasica oferit de o orchestra in piata centrala a orasului.

De la Brescia, cei doi au condus o ora catre Cremona, special pentru a degusta una din cele mai bune inghetate din regiune, realizata 100% din ingrediente naturale, dupa o reteta din 1887.

La Verona, Mihaela si Bogdan au vizitat casa Julietei, locul unde se presupune ca s-ar fi derulat celebra poveste de dragoste din perioada Renasterii. Balconul de la care Julieta asculta declaratiile de dragoste ale lui Romeo a fost unul din pricipalele puncte de atractie ale circuitului turistic. La fel si statuia Julietei, cu care turistii se fotografiaza tinand mana pe sanii acesteia, in semn de noroc in dragoste.

Finalul circuitului prin nordul Italiei le-a rezervat insa cea mai mare surpriza. Mihaela si Bogdan aveau sa descopere unul din cele mai frumoase si pitoresti locuri: statiunea Desenzano, de pe malul lacului Lago di Garda. Un loc de vis, o intindere imensa de apa, iahturi, restaurante, avand in zare muntii Alpi. In Desenzano, Mihaela si Bogdan au savurat peste proaspat, paste dupa o reteta speciala locala si au baut traditionalul Aperol.

Cu bateriile incarcate dupa un asemenea tur de forta prin nordul Italiei, Mihaela Drafta si Bogdan Vladau s-au intors in Romania si fac ultimele pregatiri pentru lansarea liniei de sorturi de baie Premium, MOB.

Evenimentul va avea loc marti, 10 iulie, la Pescariu Sports&Spa, in prezenta presei si a multor vedete din showbiz. Atunci vor fi dezvaluite numele modelului international care a pozat in creatiile MOB, precum si fotografiile extrem de senzuale realizate de celebrul Maurizio Montani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod