Mickey Rourke a apelat la steroizi pentru rolul din "The Wrestler"?

13 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mickey Rourke a apelat la steroizi pentru rolul din

Actorul Mickey Rourke a reusit sa castige in greutate pentru rolul Randy 'The Ram' Robinson din productia cinematografica "The Wrestler" - rol care i-a adus un Glob de Aur anul acesta - mentinand un regim constant de sapte mese pe zi si antrenandu-se din greu, releva site-ul femalefirst.co.uk.

Insa doar acest stil de viata nu a fost de ajuns. Intrebat daca a apelat la ajutorul steroizilor pentru a lua in greutate, Rourke a declarat pentru revista "Men's Journal", citata de femalefirst.co.uk: "Atunci cand joc rolul unui wrestler, ma comport ca un wrestler.", sugerand astfel ca a folosit substante interzise pentru cresterea masei musculare.

Starul, al carui trecut tumultuos l-a transformat in una dintre cele mai controversate personalitati de la Hollywood, a marturisit ca a inteles foarte bine personajul, datorita asemanarilor dintre el si Randy: "Randy si-a petrecut ultimii ani din cariera in umbra.
Acum, crede ca mai are o sansa. Vrea sa revina in prim-plan. Stiu cum e sa simti asta. Randy era cineva acum 20 de ani si la fel a fost si Mickey Rourke. Cand ai fost cineva, candva, iar acum nu mai esti, traiesti in ceea ce doctorul meu numeste o stare de rusine. Hollywood-ul este un loc extrem de neiertator.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod