Renee Zellweger, prea ocupata pentru o viata amoroasa

13 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Renee Zellweger, prea ocupata pentru o viata amoroasa

Actrita Renee Zellweger, in varsta de 39 de ani, nu are prea mult timp pentru viata personala, din cauza programului extrem de aglomerat. Acesta este si motivul pentru care vedeta nu este implicata, in momentul de fata, intr-o relatie amoroasa,  precizeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Zellweger a declarat revistei "Marie Claire": "Nu sunt singura, sunt ocupata. Asta este replica mea. Chestia e ca sunt plecata tot timpul. Probabil ca, daca as fi stat locului suficient de mult timp pentru a intalni pe cineva la cina, sa spunem, poate.
Dar nu simt ca viata mea este goala sau ca trebuie sa fac sa se intample ceva. Am proiecte de dezvoltat.".


Cu toate acestea, actrita ramane optimista si considera ca nu trebuie sa te straduiesti sa anticipezi lucrurile care nu pot fi prevazute. Zellweger a adaugat: "Niciodata nu spun 'Niciodata' legat de nimic, pentru ca ma uit in urma la propriul traseu personal si raman socata. Daca as fi spus vreodata: 'Cu siguranta, asta va face parte din viitorul meu', cele mai multe dintre experientele traite pana acum nu ar fi existat.
Nici macar nu ma omor sa ma gandesc la asta - am invatat ca nu poti anticipa astfel de lucruri.".


Desi acum Renee este foarte ocupata pentru a avea timp de un iubit, se stie ca actrita a fost implicata in relatii romantice cu actorii George Clooney si Jim Carrey, precum si cu solistul trupei White Stripes, Jack White. In anul 2005, vedeta s-a casatorit cu solistul de muzica country Kenny Chesney, insa casnicia a fost anulata patru luni mai tarziu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod