Michael Jackson se mentine in forma cu ajutorul lui 'Hulk'

15 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson se mentine in forma cu ajutorul lui 'Hulk'

Michael Jackson se antreneaza cu Lou Ferrigno, actorul care l-a interpretat pe Hulk in filmul "Incredibilul Hulk", informeaza femalefirst.co.uk. Cantaretul se pregateste fizic pentru maratonul de concerte pe care il va sustine in Londra.

O sursa a declarat: "Lou l-a vizitat pe Michael pentru a-l ajuta sa se pregateasca pentru concerte, astfel incat sa poata dansa. Dar Michael refuza sa ridice greutati pentru ca nu vrea sa devina musculos".

Cantaretul in varsta de 50 de ani, care mananca o singura data pe zi si cantareste 56 de kilograme, se pare ca sufera din cauza cancerului de piele si este speriat de gandul ca va pierde lupta cu boala daca se ingrasa.


Michael si Lou s-au imprietenit acum doi ani, cand starul pop a inceput sa frecventeze sala de fitness a actorul in varsta de 57 de ani. "Michael este foarte delicat. Antrenorul nostru l-a ajutat sa se mentina in forma pentru a putea dansa. Ma place pentru ca se simte in siguranta in preajma mea. La inceput era stresat de gandul ca oamenii se uita la el cand se antreneaza", a declarat actorul Lou Ferrigno.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod