Michael Jackson isi dorea o relatie cu Lady D.

de Nicoleta Tarantus, 26 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson isi dorea o relatie cu Lady D.

Potrivit unor inregistrari date publicitatii, Jackson ar fi vrut sa aiba o relatie amoroasa cu Printesa Diana, informeaza Daily Mail.

Michael si-a aratat admiratia fata de Hitler, considerandu-l un “orator genial”. Aceste declaratii au fost facute in urma cu opt ani, in peste 30 de ore de interviuri pe care le-a inregistrat cu rabinul Shamuely Boteach. De asemenea, Jackson si-ar fi dorit sa il poata "influenta" pe Hitler, sa ii schimbe modul de gandire.

Michael face referi si la relatia cu prima sa sotie, Lisa Marie Presley, care il facea “idiot” pentru ca vroia si ii viziteze in inchisoare pe Robert Thompson si Jon Venables, dupa ce acestia asasinasera un copil in varsta de doi ani.

Aceste interviuri sunt publicate in cartea "The Michael Jackson Tapes", care a fost lansata pe piata in Statele Unite si online.

Pe Lady D.

o considera “o femeie cu adevarat speciala, extrem de feminina si de sofisticata. Era genul meu si mie nu-mi plac prea multe femei”, afirma Michael.

In interviuri, Michael mai sustine ca Cindy Crawford a flirtat cu el, a recunoscut ca a luat in calcul posibilitatea de a avea o relatie cu Elizabeth Taylor, iar despre Madonna spune ca il iubea si era geloasă pe el: "Cred ca era indragostită de mine, dar eu nu o iubeam. A facut tot felul de lucruri nebunesti, dar noi nu avem nimic in comun.
Madonna nu e deloc o femeie sexy”.

Credit foto: Daily Mail


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod