Michael Jackson, fan al lui Hitler?

de Nicoleta Tarantus, 26 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson, fan al lui Hitler?
Se pare ca artistul era obsedat de regimul dictatorial impus de Adolf Hitler si avea in colectia sa de filme de la ferma Neverland mai multe documentare naziste, a declarat un comerciant newyorkez, citat de dailymail.co.uk.

Norman Scherer, un newyorkez specializat in comertul cu obiecte din perioada nazista, sustine ca i-a furnizat lui Jackson filme naziste precum "Nazis: Of Pure Blood", "Oasis of the Zombies", "Hitler's Children" etc.


Michael Jackson, care purta adeseori tinute in stilul uniformelor militare, nu se simtea deloc confortabil daca trebuia sa vorbeasca cu alte persoane despre pasiunea lui pentru Hitler.

In opinia comerciantului, cantaretul iubea doar tinutele militare si celebrul pas de defilare - "pas de gasca" - al trupelor naziste si nimic mai mult.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DY/DANIELA pe 29 Iul 2010, 22:12
    IN LOVING ....MEMORIS.... M.J.

    ....... ORCINE ARE UN IDOL .... de ce nu si ....MICHAEL ? ..... cred ca era curiozitate mai mult , dorea sa cunoasca mai multe depre hitler nici decum ca il simpatiza este prea mult spus ..... asa ca lasati-l in pace sa se odihneasca si nu mai bagati in seama tote mizerile spuse sau scise invatati sa cititi printre rinduri ..... pentru Dumnezeu ! Rest in pace MICHAEL ..... ALWAYS I LOVE YOU!

    1
    0

  • Andreea Ghita pe 27 Iul 2010, 10:07
    ...

    Sunteti pe campii rau de tot. De unde le scoateti?

    1
    0

  • bbb pe 26 Iul 2010, 20:05
    MICHAEL jackson nazist

    cine dracuesye acest Norman Sdher.... vreau sa spun ca Michael nu aveaea nimic in comun cu nazismul ...vezi mesajul melodiilor, era un pur singuratic si neinteles

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod