Mel Gibson, acuzat de violenta conjugala

de Nicoleta Tarantus, 9 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mel Gibson, acuzat de violenta conjugala
Actorul este anchetat pentru comiterea unor acte de violenta impotriva fostei sale iubite, cantareata Oksana Grigorieva, a anuntat joi politia din Malibu (California), potrivit Showbizspy.com.

Incidentul ar fi avut loc pe 6 ianuarie, in resedinta pe care Mel Gibson o detine in Malibu si o implica pe fosta sa iubita, Oksana Grigorieva.

TMZ.com si Radaronline.com au postat o inregistrare cu o presupusa conversatie a fostului cuplu, in care Gibson ar fi afirmat, printre mai multe comentarii rasiste si grosolane, ca iubita lui "merita" sa fie lovita, deoarece ii distruge cariera.

La sfarsitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Gibson, sustinand ca acesta ar fi lovit-o peste fata si i-ar fi scos doi dinti in timpul unei altercatii.
Gibson a solicitat la randul lui in instanta ca fostei sale iubite sa nu i se permita sa vorbeasca in public despre caz si despre intelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor, posibilitatile de vizitare si sustinerea materiala a copilului.

Dupa despartirea celor doi, in aprilie, cantareata a declarat ca relatia ei cu Mel Gibson a inceput in urma cu trei ani si nu cu un an in urma, asa cum s-a afirmat in presa. Acest lucru inseamna ca legatura celor doi a inceput intr-o perioada in care Mel Gibson era casatorit cu Robyn, fosta lui sotie cu care are sapte copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod