MAXIMUM CHIC a creat rochiile pentru Miss Universe Romania 2010

de Ileana Voicu Ghinea, 9 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
MAXIMUM CHIC a creat rochiile pentru Miss Universe Romania 2010
Casa de moda MAXIMUM CHIC va asigura, in acest an, tinutele de seara ale celor 30 de finaliste ale concursului Miss Universe Romania. Competitia reuneste cele mai frumoase romance care au intrat in cursa pentru finala din Las Vegas, care va avea loc  pe data de 23 august. Creatoarea Anca Maxim-Midari si echipa sa au gandit modele inedite care vor contura spectacolul de frumusete, lumina si culoare transmis de TVR in ziua de vineri, 9 iulie.

Anul acesta, casa de moda MAXIMUM CHIC a fost invitata de organizatorii concursului Miss Romania Universe sa creeze modele rochiilor de seara pentru finalistele evenimentului, dar si pentru prezentatoarea galei Valentina Ionescu.
"Pentru noi concursul Miss Universe Romania 2010 este o recunoastere a modelor noastre, dar si o responsabilitate. Modelele pe care le cream si le propunem fiecarei participante sunt gandite in cel mai mic detaliu, cu scopul de a pune in valoare frumusetea si feminitatea concurentei. Rochiile pe care ele le imbraca in seara finalei nu numai ca le desavarsec tinuta si atitudinea, dar au rolul, fara a exagera, sa le propulseze in castigatoare", spune creatoarea de moda Anca Maxim-Midari.
 

Valoarea acestor tinute ajunge la 50.000 de euro, insemnand atat materialele, dar si manopera.  "Toate rochiile au ceva special, iar acest special este dat pe de o partea de creativitatea modelului, dar si de atitudinea finalistei. Am schimbat de fiecare data in timpul probelor, poate modelul, poate materialul, poate culoarea, poate accesoriile. Grija pana la cel mai mic detaliu a fost foarte important pentru noi. Credem ca toate modelele le ofere fetelor unicitate si le individualizeaza", mai spune Anca Maxim Midari.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Francisca pe 10 Iul 2010, 20:20
    rochiile de la Miss Univers Romania

    M-ar interesa si pe mine o rochie ,dar nu stiu cum pot lua legatura cu creatoarea acestor rochii minunate. Poate imi faceti si mie rost macar de un nr.telefon sau o adresa . Trebuie sa mentionez ca sunt de o marime 48. Va multumesc!

    0
    0

  • amy pe 10 Iul 2010, 18:12
    super rochii!

    ma intereseaza sa achizitionez si eu una din rochii..sunt foarte frumoase modelele..as vrea sa primesc poze cu toate modelele de rochii si preturi daca se poate.multumesc!

    0
    0

  • todireanu paula pe 10 Iul 2010, 10:05
    tinute minunate!!!t

    va rog sa-mi spuneti daca se pot achizitiona aceste tinute si prin magazine on line sau prin comanada iar produsul sa soseasca prin posta sau prin curier. multumesc!

    0
    0

  • todireanu paula pe 10 Iul 2010, 10:04
    tinute minunate!!!t

    va rog sa-mi spuneti daca se pot achizitiona aceste tinute si prin magazine on line sau prin comanada iar produsul sa soseasca prin posta sau prin curier. multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod