Meghan Markle, nemulțumită că nu se poate adresa presei pentru a pune capăt zvonurilor

În mijlocul speculațiilor cu privire la un conflinct între Meghan Markle și Kate Middleton, care probabil nu sunt reale, se pare că Meghan este neumulțumită de faptul că nu se poate adresa direct presei.
"Este frustrant și stresant să nu ai 'voce'", a declarat pentru Us Weekly o sursă apropiată familiei regale.

Zvonurile despre faptul că Meghan și Kate nu se înțeleg nu au încetat în ciuda faptului că palatul a confirmat oficial că sunt informații false. Iar afirmațiile false despre un presupus conflict între cele ducese se pare că a adus tensiuni în relația lui Meghan cu Prințul Harry, care se simte "neputincios" în fața acestei situații negative.



"Meghan s-a bazat întotdeauna pe propria ei voce pentru a-i apăra pe ceilalți și pentru a se apăra pe ea.
Prin urmare, faptul că nu poate face nicio declarație este un sentiment foarte neplăcut. Ea a fost întotdeauna independentă, întreaga viață, iar acum acest lucru îi este luat. A putut întotdeauna să reducă la tăcere zvonurile răutăcioase de pe social media, iar acum nu poate
", a spus sursa, potrivit cosmopolitan.com.

Iar dacă toate acestea nu erau suficiente, drama provocată de tatăl său, Thomas Markle, a reapărut în prim-plan. Acesta a lansat de curând copii ale scrisorilor pe care Meghan i le-a trimis de-a lungul anilor.

"Este din ce în ce mai rău, pur și simplu nu se oprește.
Este șocant
", a mai spus sursa pentru Us Weekly.

Se pare că Meghan a rupt orice contact cu tatăl său. O altă sursă a declarat: "Cel mai bun lucru pe care îl putea face el după ziua în care a decăzut ar fi fost să dispară din atenția presei și să păstreze tăcerea, dar el face exact opusul. Relația lor nu s-a schimbat".


Zvonurile unei posibile neînțelegeri între cele două ducese au fost alimentate de anunțul potrivit căruia Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta de la Palatul Kensington, unde au fost vecini cu William și Kate.
Meghan și Harry vor locui la Frogmore Cottage, locuință care se află în prezent în renovări intense pentru a fi gata până la nașterea primului copil al cuplului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod