Megastar, la final

Facebook Twitter Comenteaza
Megastar, la final

Pe 10 mai, telespectatorii au putut face cunostinta cu noul Megastar. Acesta este Andrei Galut din Arad. El a castigat competitia, la mica distanta fata de contracandidatul sau din Bucuresti, Florin Iordache.

Sambata seara, Prima TV a inregistrat 33.000 de voturi, numar record la Megastar. Andrei s-a bucurat si de sprijinul a peste 1000 de persoane, care au venit sa-l sustina la Arad, in piata din fata primariei orasului.

Pe scena din Arad, DJ Project, Cassa Loco, precum si cinci dintre finalistii Megastar, au oferit un spectacol fanilor lui Andrei.


Andrei Galut a castigat salariul in valoare de 1500 de euro, acordat de Prima TV timp de un an si un contract cu celebra casa de discuri Universal Music Romania.
 
Megastarul isi va sarbatori victoria miercuri, 14 mai, de la ora 20:00, in Club PAT, unde va avea loc "preluarea" oficiala a lui Andrei de catre Universal Music Romania.

Andrei Galut are 23 de ani si este absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. Pasiunea lui pentru muzica a existat dintotdeauna, insa doar in urma cu doi ani a simtit ca a venit momentul sa isi valorifice talentul.
A rugat un prieten sa-i imprumute chitara, in speranta ca va fi suficient de ambitios incat sa-si duca pana la capat planul, acela de a invata singur cateva piese.
Andrei isi doreste sa promoveze muzica rock in Romania, profitand de sansa care i s-a acordat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod