"Larry David, inamicul public nr. 1", la HBO

Facebook Twitter Comenteaza


Incepand cu 24 mai, de la 20.30, HBO incepe sa difuzeze serialul "Larry David, inamicul public nr. 1"/"Curb Your Enthusiasm". Fiecare episod de jumatate de ora din "Larry David, inamicul public nr. 1"/"Curb Your Enthusiasm" contine imagini filmate in stil cine-verite ale carui protagonist este David (in propriul rol) surprins acasa, la munca si prin oras, in timp ce intra in conflict cu tot soiul de oameni, atat personaje fictive, cat si personalitati reale.


In timp ce Jeff Garlin joaca rolul managerului Jeff Greene, iar Cheryl Hines pe cel al sotiei lui David, Cheryl, in serial apar o multime de celebritati, care-si joaca propriile roluri sau de personaje fictive.

Candid, generos si auto-ironic, "Larry David, inamicul public nr. 1"/"Curb Your Enthusiasm" prezinta viziunea comica a lui Larry David - co-creator si co-producator executiv al unuia dintre cele mai celebre si mai aclamate seriale din istorie, "Seinfeld".

Serialul estompeaza linia de demarcatie dintre realitate si fictiune, caci David (in propriul rol), ca si intreaga distributie de personaje reale si fictive, e urmat prin tot Los Angeles-ul cu o camera vesnic prezenta, ce trece in revista viata privata si cel mai adesea banala a unei figuri (relativ) publice.

Dezvoltat din emisiunea "Larry David: Curb Your Enthusiasm" din 1999, produsa de HBO, acest serial arata cum niste detalii aparent banale din viata de zi cu zi a cuiva - mersul la cinema, un apel telefonic, o vizita de la uratorii de Halloween - poate provoca o serie de ghinioane ce se ghideaza dupa Legea lui Murphy si care au un efect de-a dreptul ilar.
.

Pentru ca povestea sa ramana proaspata si spontana, "Larry David, inamicul public nr. 1"/"Curb Your Enthusiasm" e filmat fara scenariu; membrii distributiei primesc un rezumat al scenelor pe care le au de filmat si cel mai adesea isi improvizeaza dialogurile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod