MasterChef: Încă un arogant scos din joc!

Gabriel Godeanu a fost eliminat de la MasterChef. Deşi într-o editie anterioară concurentul în vârstă de 34 de ani a spus că şi-a dorit să părăsească competiţia, el nu a reusit să-şi ascundă frustrarea, aruncând acuze urâte către juratii MasterChef.
Gabriel Godeanu a fost eliminat din competiție. Deşi într-o ediție anterioară concurentul în vârstă de 34 de ani a spus că şi-a dorit să părăsească competiţia, el nu și-a ascuns frustrarea, aruncând vorbe urâte către jurați.

"Dacă mai stăteam aici, eu îmi beam joc de mine. Eu trebuie să ies din tot rahatul ăsta. Nu trebuie să asist la toată «sorcova» asta, la toată bătaia asta de joc. Dă-l în **** mea de concurs. Păi, eu stau să-ţi bată joc de mine cineva care are habar doar să prăjească două – trei cărnuri? Mâncarea mea a fost de rahat? Ia-o şi bagă-ţi-o unde vrei tu!”, s-a enervat Gabriel Godeanu.

Decizia  juriului a fost pe placul pe ceilalţi concurenţi, care s-au bucurat că au scăpat de "îngâmfatul” de Godeanu.

"E arogant, e îngâmfat.
A fost! Slavă Domnului că pot să vorbesc la trecut de el. O să se supere pe mine când o să vadă asta, dar nu îmi pasă. Sper să nu mă omoare”
, a spus Petru Buiuca.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 7 Iun 2012, 20:50
    urat caracter

    nu inteleg de ce nu a fost eliminat mai devreme. Pe langa faptul ca nu are un caracter de chef, nici nu stie sa gateasca.

    1
    0

  • RAMONA pe 7 Iun 2012, 20:00
    caracter infect!

    trebuia sa fie eliminat mai repede pt ca noi telespectatorii sa nu fim nevoiti sa asistam la crizele lui de nervi,nelipsite de la nici o emisiune!noi voiam sa urmarim un concurs frumos si protagonisti talentati nu neciopliti si badarani care nu dau dovada de nici un gram de bun simt!rusine sa ii fie!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod