MasiniDeDama.ro, primul site pentru soferite

Facebook Twitter Comenteaza

Femeile pasionate de masini sau care sunt interesate sa achizitioneze un automobil, au din luna iunie, un spatiu virtual care le este dedicat in intregime: www.MasiniDeDama.ro. Site-ul ofera informatii, care vin in intampinarea doamnelor si domnisoarelor, ajutandu-le sa se decida asupra marcii si modelului de masina dorit.

Rafinate, stilate, complexe, independente si sexy, ambitioase, nervoase, dar si capricioase, femeile abordeaza aproape toate genurile de masini.

Le regasim fasnete si energice in sprintenele masinute city, incandescente si salbatice in masinile lor sport, cuminti, sobre si distinse in cele elegante, sofisticate si pretioase, stralucind in scumpele masini de lux.

Nu mai este o surpriza nici femeia la volanul unui bolid SUV sau a unui off-road gigant, care desi aparent fragila, le manuieste cu miscari degajate si sigure, indrazneata si agresiva, dar nu mai putin feminina.

Articolele, scrise de profesionisti in domeniile auto si psihologie, sunt concepute astfel incat femeile sa se regaseasca cu usurinta in situatiile expuse.

Datele de natura tehnica - de la design, la performantele automobilului - sunt completate cu informatii despre profilul psihologic al femeii, care se potriveste fiecarui model de masina, in parte.

Fiind exclusiv destinat reprezentantelor sexului frumos, MasiniDeDama.ro este locul in care soferitele pot comenta si face schimb de experienta, nestingherite de prezenta barbatilor.

"Parcurgem o perioada in care numarul de femei la volan este in continua crestere.

MasiniDeDama.ro vine sa acopere nevoia de informare a acestui segment de public, la nivel online, zona extrem de neglijata pana acum", declara Andrei Ghica, administratorul site-ului.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod