Mărturisirea șocantă a Nicoletei Luciu

Vedeta a dezvăluit la Acasă TV că a făcut eforturi supraomeneşti pentru a duce la bun sfârşit sarcina multiplă, atunci când a născut tripleți.

Nicoleta Luciu trecuse deja prin două avorturi, astfel că a trebuit să-şi ia măsuri de precauţie pentru a-şi proteja tripleţii.

Deși este o fire activă, ea a petrecut marea majoritate a timpului stând în pat. Doctorii i-au impus să nu facă nici cel mai mic efort, astfel că vedeta a renunţat la toate proiectele sale pentru copiii ei.

"Am stat toată perioada la pat. Simţeam că înnebunesc. Sunt o fire activă. În luna a 9-a de sarcină am vrut să mă arunc de la etaj. Am făcut Zona Zoster. Durerile au fost infernale, dar faci orice pentru copiii tăi", a dezvăluit Nicoleta Luciu la Acasă TV.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • M. pe 1 Feb 2013, 14:15
    valoarea femeii - ca sotie, ca mama si ca fiinta umana

    Nimic deloc. Afirmatia "nu am timp pentru a ma ingriji - corpul, sufletul si mintea - nu exista :)

    0
    0

  • simika pe 30 Ian 2013, 11:22
    s-a transformat...

    ca au fost copiii, ca a fost boala, ca a fost sotul...toate acestea se vede ca au afectat-o, a slabit foarte mult si s-a tras ingrozitor la fata! Oasele ii ies in afara la gat. Nu stiu e ciudatica, a aratat mult mai bine dupa prima nastere, acum zici ca sufera, Doamne fereste, de vreo boala. Eu zic sa faca ceva pentru a-si reveni, chiar daca asta implica inclusiv vizite la psiholog. Ce e rau in asta?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod