Mariah Carey, spitalizată de urgență cu deshidratare severă

Deși s-a purtat ca o adevărată profesionistă la lansarea cărții sale cu povești de Crăciun, în Soho, artista a spus că nu se simte în formă și a fost internată în spital imediat, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Agerpres.

Vedeta, care a ajuns la spital deshidratată, suferea de o gripă severă. "Mariah s-a simțit rău în ultimele zile din cauza gripei, dar s-a străduit să fie în cea mai bună formă posibilă. Acum se simte mult mai bine și va onora toate contractele în acest weekend. Le mulțumește fanilor pentru susținerea și urările lor de însănătoșire", a anunțat un purtător de cuvânt al cântăreței.

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave.

A lansat 14 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Câştigătoare a cinci premii Grammy, artista a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records, notează Mediafax.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de exemplare doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me.

I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod