Maria Dinulescu - cea mai buna actrita la BAFICI

6 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Maria Dinulescu - cea mai buna actrita la BAFICI

Maria Dinulescu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul International de Film Independent de la Buenos Aires, Argentina (BAFICI). Acest premiu i-a fost acordat pentru rolul sau din pelicula "Pescuit Sportiv", cunoscuta si sub numele de "Hooked".

"Dupa ce am crezut ca mor pe ruta Miami - New York, in avion, dupa ce mi s-au furat banii din portofel chiar in prima zi a calatoriei mele, dupa ce am ajuns de urgenta la o clinica din New York, cu criza de pietre la rinichi...
ei bine, astazi sunt iar fericita.

Ma simt apreciata cu atat mai mult cu cat in selectie cu noi au fost cele mai importante filme ale anului. Cand exista o competitie asa de grea, atunci cand primesti un premiu, intelegi ca intr-adevar faci parte din prezent. Sunt foarte fericita ca Centrul National al Cinematografiei mi-a sustint deplasarea la Buenos Aires. Sper ca i-am facut mandri"
, spune Maria Dinulescu.

Dupa ce in noiembrie 2008 a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic, Maria Dinulescu se intoarce acasa din nou invingatoare, de data aceasta din Argentina.


Aici, filmul "Pescuit Sportiv" a fost in competitie directa cu mari nume mondiale, in sectiunea "International Official Selection". Castigatorul premiului pentru cel mai bun film de lung metraj a fost "Aquele Querido Mes De Agosto", al portughezului Miguel Gomes. De asemenea, regizoarea germana Maren Ade, a primit premiul pentru cea mai buna regie, pentru pelicula "Everyone Else".

Festivalul International de Film Independent de la Buenos Aires, Argentina (BAFICI) este cel mai prestigios festival de film din America de Sud si a ajuns la cea de unsprezecea editie.
BAFICI a avut loc intre 25 martie si 5 aprilie 2009 si a reunit in consurs peste 400 de titluri de filme din intreaga lume.    

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geanina_turlea pe 6 Apr 2009, 16:56
    Maria Dinulescu

    Maria Dinulescu este o actrita extrem de talentata...este o floare rara care trebuie protejata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod