Mandinga, la mare si la munte

Facebook Twitter Comenteaza
Pentru Mandinga, vara inseamna multe plimbari prin toata tara, adica multe concerte.

Pentru prima data in aceasta vara, trupa ajunge pe litoral vineri, 11 iulie, pentru ca incepe Super Carnaval Latino la "Wave Beach". Este un concept pe care clubul de pe plaja il promoveaza in premiera in Romania: concerte si dansuri latino chiar in mijlocul multimii, pe nisip. Seria concertelor deschisa de Mandinga va continua toata vara si cu alte trupe de gen.

Mandinga Fiesta Caliente este show-ul pe care il prezinta cei zece muzicieni si doua dansatoare care formeaza Mandinga, structurat pe trei parti si cu o durata pe masura: 3 ore.
Tony si El Nino se vor prezenta in postura de DJ. In continuare, Scoala de Dans "Friends & Family" va oferi lectii si demonstratii de salsa.

Trupa Mandinga incheie seara de pe plaja cu un alt concert. Garantia unei seri de neuitat sunt: "Donde", "Chico Rico", "Muevete" sunt cantece deja stiute de toata lumea, chiar daca albumul "Donde" nu a fost inca lansat, hituri ca "Soarele meu" sau "Cand sunt cu tine", plus o portie de dans din Cuba, avandu-i ca protagonisti pe Tony, El Nino, Alejandro, Omar Secada.

In drumurile prin tara, cei 12 Mandinga se vor opri la Targu Mures, pe 26 iulie, la cel mai festivalul Peninsula.
Chiar daca este un festival dominat de rock, organizatorii au invitat Mandinga - o trupa latino, chiar singura trupa latino.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod