Tea Leoni a daruit un laptop unui copil bolnav din Vietnam

Facebook Twitter Comenteaza
Tea Leoni a daruit un laptop unui copil bolnav din Vietnam

Tea Leoni, actrita din serialul "Adevarul gol-golut", si-a luat in serios rolul de Ambasador UNICEF si a donat un calculator unui copil din Vietnam.
 
Aflata pentru a doua oara intr-o vizita in Vietnam, in calitate de Ambasador al Bunavointei, Tea Leoni a fost impresionata de cazul lui Toan, un baietel bolnav, dar foarte inteligent, caruia i-a facut cadou un laptop. In plus, actrita s-a oferit sa-i plateasca abonamentul anual la Internet, pentru ca baietelul sa aiba acces la toate informatiile pe care si le doreste.

"Toan este un elev excelent si merita sa aiba parte de o educatie pe masura", a spus Tea Leoni, impresionata de cazul baietelului. "Sper sa ajunga sa-si implineasca toate visurile, sa faca ceva important cu viata lui si, mai ales, sa nu lase boala sa-l invinga".

In calatoria sa, Leoni a vizitat mai multe orfelinate si familii ai caror copii sunt afectati de Agentul Orange, un compus chimic, care inca face ravagii in populatia vietnameza, la mai bine de 25 de ani de la terminarea razboiului din Vietnam.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mitzy bytzi pe 21 Iul 2008, 14:01
    darnicia

    este incredibil de darnica aceasta femeie... nu-mi vine sa cred cat a putut sa doneze.... cam rusinos "la valoarea ei"...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod