Madonna, supărată pe Dolce & Gabbana: "Gândiţi înainte de a vorbi!"

Madonna a intervenit în scandalul stârnit de designerii de la Dolce & Gabbana, acuzându-i pe aceştia că au vorbit fără să se gândească la consecinţele afirmaţiilor lor


În noaptea de miercuri spre joi, cântăreaţa americană a publicat un mesaj virulent pe reţelele de socializare. Textul ei a fost însoţit de o fotografie ce a fost inclusă în campania Dolce & Gabbana din sezonul toamnă-iarnă 2010/2011, în care Madonna a pozat purtând în braţe un bebeluş.

Ne opunem adopţiilor gay.
Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate
Domenico Dolce şi Stefano Gabbana
Reacţia artistei americane era aşteptată cu mare interes de opinia publică, întrucât artista a fost imaginea oficială a casei italiene în anul 2010. În mesajul ei, Madonna a spus că "toţi bebeluşii au un suflet, indiferent de felul în care vin pe lume sau de familia în care se nasc".

"Nu există nimic sintetic într-un suflet", a adăugat Madonna.

Apoi, Madonna a continuat într-un stil şi mai virulent, adresându-se în mod direct celor doi designeri italieni: "Putem noi oare să respingem FIV (fertilizarea in vitro) şi sarcinile surogat? Fiecare suflet se naşte pentru a ne învăţa o lecţie.
Dumnezeu îşi pune amprenta asupra tuturor lucrurilor, chiar şi asupra tehnologiei. Gândiţi înainte de a vorbi!"
.

Nu este pentru prima dată când cântăreaţa americană îşi exprimă sprijinul faţă de comunitatea gay, ce a fost vizată în mod special de părerile exprimate de designerii casei Dolce & Gabbana, menționează agenția Mediafax. Cel mai recent, artista americană apărat în mod public drepturile comunităţii gay în 2012, cu ocazia concertelor pe care le-a susţinut în Rusia, o ţară ce a adoptat o lege care interzice "propaganda gay".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod