Madonna cere sterilizarea cabinei după fiecare concert

Madonna cere ca, după fiecare show pe care îl susţine, cabina sa să fie sterilizată, de teamă că fanii ar putea să fure mostre din ADN-ul său.
Vedeta cere ca, după fiecare show pe care îl susţine, cabina sa să fie sterilizată, de teamă că fanii ar putea să fure mostre din ADN-ul său.

Tabloidul britanic The Mirror, citat de Mediafax, scrie că Madonna a angajat o "echipă de sterilizare", astfel încât nicio mostră din ADN-ul ei - din păr, piele sau salivă - să nu rămână în cabina pe care o foloseşte la fiecare concert din cadrul turneului său mondial "MDNA Tour".

De asemenea, se pare că numai persoanele foarte apropiate ei sunt lăsate să stea în culise, artista temându-se şi de eventuale camere video ascunse, care ar putea să-i surprindă mişcările.

Informaţiile ar fi fost făcute publice de organizatorul unui concert al Madonnei în Portugalia.

În turneul ei mondial "MDNA Tour" - cel de-al nouălea din carieră -, Madonna, în vârstă de 53 de ani, are programate 80 de concerte în peste 30 de ţări din Orientul Apropiat, Europa şi de pe continentul american.
Acest turneu se va încheia în prima parte a anului 2013 în Australia, unde Madonna nu a mai cântat în ultimii 20 de ani.

Turneul, primul după "Sticky and Sweet" din 2008/2009, promovează cel mai recent album de studio al cântăreţei, "MDNA", al 12-lea din carieră, ce a fost lansat în luna martie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod