Luminiţa Anghel şi-a dat fiul afară din casă

Cântăreața a avut de suferit din cauza fiului adoptat, David. Ea a fost nevoită să-i pună în vedere că dacă nu-și schimbă atitudinea, trebuie să plece din casă.

Adolescentul nu-şi mai respecta mama, îi vorbea urât, s-a vopsit şi şi-a pus cercel în ureche şi, mai mult, începuse să chiulească de la şcoală şi era violent cu sora lui mai mică, Măriuca.

"Au fost perioade mai grele cu mine însumi, aveam probleme la şcoală din cauza colegilor, marea mea greşeală era că nu ştiam să mă controlez în anumite situaţii. Colegii erau răutăcioşi, mă ironizau şi lipeau pe scaunul meu ziarele în care apărea mama. M-au ironziat pentru faptul că-s fiu de vedetă. Veneam acasă constrâns şi mă închideam acolo", a povestit David în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D.

Într-o noapte, după un nou scandal, Luminiţa Anghel a pus piciorul în prag: "I-am spus dacă nu vrei să schimbi macazul, pleci! Nu l-am căpăcit, am avut tendinţa să mă înfig în el. Vezi dacă te primeşte cineva, dacă te ia cineva sub aripă, să să te incălzească şi să te iubească. I-am dat ocazia să aleagă. A trântit uşa şi a plecat. Toată noaptea am tremurat, nu am închis un ochi până la ora 5.00. Ne-a fost teamă de abandon şcolar. L-am sunat pe diriginte să-l întreb dacă e la şcoală. Am fost surprinsă când am auzit că era acolo", a spus artista.



După acea noapte de rătăcire, tânărul a înțeles că a greșit şi şi-a schimbat atitudinea faţă de familie. "A fost un şoc, dar un şoc constructiv. Am realizat în noaptea aceea că nu pot sta departe de casă", a mărturisit David.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marian pe 5 Dec 2013, 16:04
    alienarea în societatea românească de azi

    Moravurile unei clase de parveniţi strecuraţi în poziţii cheie pe linie politică şi în administraţie la toate nivelele, cu rădăcini în eşaloanele vechii nomenclaturi comuniste sau în legătură cu aceasta, prin setea de înavuţire şi ambiţia de a nu fi mai prejos decât vărfurile, s-au transmis în toate direcţiile. Odraslele unora se molipsesc fie din atitudinea părinţilor în comportamentul lor în societate, fie din aceea a colegilor, odrasle de parveniţi cu stagiu mai vechi, cu stare materială şi pretenţii mai mari, învinuiindu-şi părinţii şi ajungând să-i urască chiar pentru că nu ajung să le satisfacă unele mofturi.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod