Luminita Anghel a vorbit despre premonitiile legate de fiul ei

Facebook Twitter Comenteaza
Luminita Anghel a vorbit despre premonitiile legate de fiul ei

Aflata in platoul de la "9409 Romantica", sambata 11 octombrie 2008, Luminita Anghel a vorbit pentru prima oara despre premonitiile pe care le-a avut inca din adolescenta cu privire la adoptarea unui copil. Cantareata a fost impresionata de cazul prezentat de Ema Pendiuc telespectatorilor Romantica si a hotarat sa ofere ajutorul sau.

Protagonista emisiunii, Mirela Croitoru, are 40 de ani si este din Constanta. A adus pe lume cinci copii si a decis, impreuna cu sotul sau, sa mai infieze o fetita abandonata intr-un spital.
Pentru ca ii plac copiii atat de mult si isi doreste sa le ajute pe femei, pentru ca nasterea sa le fie mai usoara, Mirela a urmat cursurile Scolii Postliceale de Asistenti Medicali si, in paralel, Facultatea de Medicinina, specializarea Obstetrica. In curand ea isi va sustine licenta.

Povestea de viata a Mirelei a emotionat-o pe Luminita Anghel, care a decis sale ofere tot sprijunul ei: "As vrea sa ii propun Mirelei, daca este de acord, sa devina prietena mea de suflet. Vreau sa pot face ceva pentru familia ei, pentru copii.
Vreau sa ne vizitam si sa ii ajut. Vreau sa il cunoasca pe David, sa se joace impreuna si sa ii ajut cat imi va sta in putere", a declarat cantareata.

Si tot in emisiunea de sambata, Luminita a vorbit pentru prima oara despre premonitiile avute inca din adolescenta cu privire la adoptarea unui copil: "Eu am visat ca voi avea un copil al nimanui inca de cand eram adolescenta. Era un vis pe care il aveam din cand in cand, nu puteam sa mi-l explic si nu stiam ca se va materializa intr-un fapt real."

Cu mult drag, artista o povestit momentul in care si-a intalnit baiatul: "Pe fiul meu l-am vazut astazi si a doua zi m-am dus si l-am luat.
Nu am stat pe ganduri nici o clipa. Vreau sa am si propriul copil si mai vreau sa iau si o fetita". Intrebata cum se ia o astfel de decizie, Luminita a raspuns: "Tine de o anumita parte din fiinta umana. Nu este neaparat altruism, este dorinta, bucuria de a da o sansa unui om care a fost abandonat, unei fiinte care a fost parasita".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod