Loredana "îl înțeapă" pe Brenciu: "Fără el e mai bine"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
Cântăreața a declarat că plecarea fostului coleg din juriul emisiunii "Vocea României" este un lucru bun, pentru că acesta "avea o energie negativă".

Prezentă la studiourile Media Pro, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a Pro TV, Loredana a spus că Horia Brenciu a întreținut o atmosferă tensionată în sânul echipei de la "Vocea României".

"Am filmat deja ediţiile cu preselecţii şi fără Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativă... Acum totul merge mult mai bine. Eu şi alţii am rămas la această emisiune pentru că suntem aici de la început şi nu migrăm ca în politică, dintr-un partid în altul", a declarat Loredana pentru ziarulring.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sosuhno pe 30 Aug 2014, 13:48
    Și eu cred la fel!

    Mi-a plăcut Brenciu pentru tenacitatea sa și pentru faptul că știe să facă spectacol. Uneori însă sare calul, comportamentul e al unui adolescent... Ce-i prea mult strică! L-am urmărit cat a fost la ProTV. La televiziunea Hoțului cel Varan nu mă uit. Sunt împotriva hoților!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod