Loredana "îl înțeapă" pe Brenciu: "Fără el e mai bine"

Cântăreața a declarat că plecarea fostului coleg din juriul emisiunii "Vocea României" este un lucru bun, pentru că acesta "avea o energie negativă".

Prezentă la studiourile Media Pro, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a Pro TV, Loredana a spus că Horia Brenciu a întreținut o atmosferă tensionată în sânul echipei de la "Vocea României".

"Am filmat deja ediţiile cu preselecţii şi fără Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativă... Acum totul merge mult mai bine. Eu şi alţii am rămas la această emisiune pentru că suntem aici de la început şi nu migrăm ca în politică, dintr-un partid în altul", a declarat Loredana pentru ziarulring.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sosuhno pe 30 Aug 2014, 13:48
    Și eu cred la fel!

    Mi-a plăcut Brenciu pentru tenacitatea sa și pentru faptul că știe să facă spectacol. Uneori însă sare calul, comportamentul e al unui adolescent... Ce-i prea mult strică! L-am urmărit cat a fost la ProTV. La televiziunea Hoțului cel Varan nu mă uit. Sunt împotriva hoților!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod