Loredana Groza, eşec total cu melodia Val după val! De ce?

Celebra solistă a lansat la sfârşitul lunii iulie ceea ce ar fi trebuit să fie hitul verii, dar a avut ghinion. Atât cântecul cât şi videoclipul sunt de un kitsch total

Loredana Groza şi-a obişnuit fanii cu melodii de succes. Rata de hituri generate de cea mai longevivă vedetă a show-bizului românesc era spre sută la sută. Dar goana după succes cu orice preţ a dus-o într-o zonă periculoasă. Ceea ce ar fi trebuit să fie hitul verii a devenit subiect de glume pe Facebook.

Cel mai aprig critic al melodiei este Andrei Vulpescu, un jurnalist cu experienţă care, într-o postare pe blogul său, o desfiinţează:
”Dragii mei, artiştii români au luat-o razna anul asta! Cred ca i-a tâmpit căldura grav de tot! Altfel nu-mi explic de unde ies enormităţile astea de “hit-uri”?

Am avut “Nu plânge Ana” – o vomă fără pereche în muzica românească; am avut “Lasă cucu-n pace” – ce pot să comentez la asta? -, am avut “Până vara viitoare” – un soi de plâns al lamelor pe vene – şi lista poate continuă la nesfârşit, din păcate.

Ei bine, se pare că titlu de “cea mai proastă piesă a anului 2015″ nu este încă jucat.

De ce? Pentru că avem un new entry!

Partea nasoală ştiţi care e? Că acest new entry vine de la un artist cu pretenţii – Loredana!

Piesa se numeşte “Val după val” şi, după ce o asculţi, ai senzaţia că a fost făcută ca imn pentru locatarii de la 8+1.

Începutul piesei îţi creionează un tablou extrem de colorat, cu pereţi roz, balonaşe verzi plutind prin camera şi pacienţi veseli cărora le curge scuipat din gură”, scrie jurnalistul.
3 August 2015
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 3 Aug 2015, 23:39
    hartisti

    ca sa va dati seama cum suna live Loredana si majoritatea celorlalti "hartisti" de pe la noi, ascultati-i la Garajul Europa FM. Cei care au cat de cat ureche muzicala sa-si protejeze timpanele...

    3
    0

  • dorin51 pe 3 Aug 2015, 20:19
    Val dupa val

    De gustibus... Nu-mi place, clipul Deliei (Da mama, sunt beata) este de departe mai bun decat acesta... Nimeni nu e perfect, din fericire... :)

    0
    0

  • ciclopus pe 3 Aug 2015, 18:22
    sfat pentru guralivii cunoscatori!

    Cui nu-i place sa nu o asculte.Ascultati doar melodiile care va plac.

    0
    7

  • Paul pe 3 Aug 2015, 16:30
    LoreBlana

    A mai dat-o in bara si acum vreo 2-3 ani, cu prostia aia de "Mamaia". Ar trebui sa se lase de cantat, mai penibila de-atat nu mai poate ajunge ...

    7
    1

  • NEMESIS pe 3 Aug 2015, 15:11
    KITSCH

    Loredana însăşi e un kitsch total.

    12
    3

  • Cornel pe 3 Aug 2015, 14:40
    Loradana

    Nu pot fi de acord cu carcotasii de profesie care spun ca Loredana n-a fost niciodata o mare cantareata. Din pacate, in ultima vreme a cam dat-o in balarii cantand niste piese de toata jena si intr-un stil care n-o caracterizeaza. De exemplu, melodia aia cu "apa" am auzit-o prima data la radio si am crezut ca e Andreea Balan! Probabil ca daca nu vrei sa recunosti ca ai o varsta si o faci pe adolescenta ajungi sa fii comparata cu toate nulitatile ca Andrelele si altele. Nu acelasi lucru pot sa-l zic despre piesa Deliei de care se leaga toti puritanii si prefacutii, care este un cantec exceptional, si care ne arata realitatea cruda, indiferent cat ne-am ascunde noi dupa degete.

    4
    3

  • BBB pe 3 Aug 2015, 13:43
    Oare?

    bai frate, inteleg - o piesa usurica, de vara, fara pretentii artistice... dar chiar asa... "An-tan-tiri-mogodan" ??? Chiar asa, sub limita minimei rezistente compozitionale?

    10
    0

  • mircea_deca pe 3 Aug 2015, 11:43
    flesc

    vrem sa credem ca avem si noi ceva cantareti.........dar ..........nu-s...............asta e si fleoscaita si mai curand expirata................

    8
    3

  • Stupefactie Totala pe 3 Aug 2015, 11:25
    - Fara subiect, ca n-avem...

    Chin mare...si alte cuvinte nu mai am...

    7
    2

  • dana eugenia pe 3 Aug 2015, 10:58
    KITSCH ...

    .... KITSCH -KITSCH - KITSCH ! Adio, Loredana - welcome Kitsch-ana !!!

    8
    2

  • Anca pe 3 Aug 2015, 10:21
    despre noua melodie

    pacat ca alearga numai dupa comercial! Are o voce superba!Poate mult mai mult! Uita ca fanii ei sunt oameni culti, care apreziaza muzica de calitate!

    7
    2

  • Irina pe 3 Aug 2015, 08:55
    kitch

    Nu stiu de ce se sustine ca Loredana e mare vedeta, cand realitatea dovedeste altceva, din toate timpurile. E un kitch pe doua picioare, cu niste tinute penibile. Cat despre prestatia vocala ... sa ne amintim de acel cantec al lui Marin Petrache-Pechea, care a facut senzatie datorita interpretarii de exceptie a Gretei Pope, invitata la festival. "Maiestria" Loredanei, cea care il canta in concurs, l-ar fi tinut departe de podium. Stateam, atunci, si ascultam ambele interpretari si nu vedeam elementul comun. Asa mi-am dat seama ca nu compozitorii buni ne lipsesc, ci interpretii buni. Cu "hit'uri" gen "le, le, le" nu putem ajunge departe. Doar sa ne incapatanam sa credem ca Loredana e o mare vedeta.

    13
    4

  • atentu' pe 3 Aug 2015, 08:33
    " o fosta ... "

    " celebra solista " ?!? Bleah !!! Incet , dar sigur , Loredana are soarta altei " celebre artiste " : Mihaela Radulescu !

    10
    2

  • Nicol pe 3 Aug 2015, 08:11
    esec total

    nu ma omor dupa Loredana dar o respect ca artist si ii respect activitatea...ca mie nu imi plac piesele ei, este alta poveste insa piesa asta e absolut groaznica !!! o asculti o data si daca rezisti pana la capat stii cu siguranta ca... a doua oara nu vei mai face asta

    10
    1

  • Ela pe 3 Aug 2015, 08:02
    Observatie

    Daca melodia Deliei cu "Da, mama sunt beata" este cantata de fetite de 13-14 ani, acum vad o super-cantareata de 45 de ani, care canta "An-tan-tiri-mogodan-cara-cara-si"......probabil o fi pentru publicul de peste 45 de ani... sa le aminteasca de vremea cand erau soimi ai patriei.... cine mai intelege "arta"

    15
    0

  • radu pe 3 Aug 2015, 08:00
    val dupa val

    O tampenie de cantec si de videoclip.A doua oara nu mai pierd timpul vizionandu-l.

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod