Loredana Groza, eşec total cu melodia Val după val! De ce?

Vedeta într-o imagine romantică, postată pe Facebook


Comentariile fanilor de pe Facebook sunt amestecate, dar cei mai mulţi critică melodia. Loredana, în video clip, face apel la ţinute excentrice, mulţi dansatori, iar refrenul e al unui joc din copilăria decreţeiilor. Versurile sunt banale, dar, în opinia artistei, creaţia reprezintă o experienţă de viaţă: ”Probabil toţi aţi trecut prin asta. Sentimentul acela unic când eşti îndrăgostit şi simţi cum iubirea vine înspre tine cu furie şi graţie şi te cucereşte val după val.

Aceasta este noul meu cântec, scris într-o seară frumoasă de vară, pe care îl dedic tuturor sufletelor îndrăgostite din lumea asta. Val după val! Noul meu clip e aici pentru voi!!! Cântaţi şi dansaţi cu mine, bucuraţi-vă, fiţi pe val îngeraşi!!!
Împrăştiaţi-l în Univers!!!”, a postat artista pe Facebook.
3 August 2015
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 3 Aug 2015, 23:39
    hartisti

    ca sa va dati seama cum suna live Loredana si majoritatea celorlalti "hartisti" de pe la noi, ascultati-i la Garajul Europa FM. Cei care au cat de cat ureche muzicala sa-si protejeze timpanele...

    3
    0

  • dorin51 pe 3 Aug 2015, 20:19
    Val dupa val

    De gustibus... Nu-mi place, clipul Deliei (Da mama, sunt beata) este de departe mai bun decat acesta... Nimeni nu e perfect, din fericire... :)

    0
    0

  • ciclopus pe 3 Aug 2015, 18:22
    sfat pentru guralivii cunoscatori!

    Cui nu-i place sa nu o asculte.Ascultati doar melodiile care va plac.

    0
    7

  • Paul pe 3 Aug 2015, 16:30
    LoreBlana

    A mai dat-o in bara si acum vreo 2-3 ani, cu prostia aia de "Mamaia". Ar trebui sa se lase de cantat, mai penibila de-atat nu mai poate ajunge ...

    7
    1

  • NEMESIS pe 3 Aug 2015, 15:11
    KITSCH

    Loredana însăşi e un kitsch total.

    12
    3

  • Cornel pe 3 Aug 2015, 14:40
    Loradana

    Nu pot fi de acord cu carcotasii de profesie care spun ca Loredana n-a fost niciodata o mare cantareata. Din pacate, in ultima vreme a cam dat-o in balarii cantand niste piese de toata jena si intr-un stil care n-o caracterizeaza. De exemplu, melodia aia cu "apa" am auzit-o prima data la radio si am crezut ca e Andreea Balan! Probabil ca daca nu vrei sa recunosti ca ai o varsta si o faci pe adolescenta ajungi sa fii comparata cu toate nulitatile ca Andrelele si altele. Nu acelasi lucru pot sa-l zic despre piesa Deliei de care se leaga toti puritanii si prefacutii, care este un cantec exceptional, si care ne arata realitatea cruda, indiferent cat ne-am ascunde noi dupa degete.

    4
    3

  • BBB pe 3 Aug 2015, 13:43
    Oare?

    bai frate, inteleg - o piesa usurica, de vara, fara pretentii artistice... dar chiar asa... "An-tan-tiri-mogodan" ??? Chiar asa, sub limita minimei rezistente compozitionale?

    10
    0

  • mircea_deca pe 3 Aug 2015, 11:43
    flesc

    vrem sa credem ca avem si noi ceva cantareti.........dar ..........nu-s...............asta e si fleoscaita si mai curand expirata................

    8
    3

  • Stupefactie Totala pe 3 Aug 2015, 11:25
    - Fara subiect, ca n-avem...

    Chin mare...si alte cuvinte nu mai am...

    7
    2

  • dana eugenia pe 3 Aug 2015, 10:58
    KITSCH ...

    .... KITSCH -KITSCH - KITSCH ! Adio, Loredana - welcome Kitsch-ana !!!

    8
    2

  • Anca pe 3 Aug 2015, 10:21
    despre noua melodie

    pacat ca alearga numai dupa comercial! Are o voce superba!Poate mult mai mult! Uita ca fanii ei sunt oameni culti, care apreziaza muzica de calitate!

    7
    2

  • Irina pe 3 Aug 2015, 08:55
    kitch

    Nu stiu de ce se sustine ca Loredana e mare vedeta, cand realitatea dovedeste altceva, din toate timpurile. E un kitch pe doua picioare, cu niste tinute penibile. Cat despre prestatia vocala ... sa ne amintim de acel cantec al lui Marin Petrache-Pechea, care a facut senzatie datorita interpretarii de exceptie a Gretei Pope, invitata la festival. "Maiestria" Loredanei, cea care il canta in concurs, l-ar fi tinut departe de podium. Stateam, atunci, si ascultam ambele interpretari si nu vedeam elementul comun. Asa mi-am dat seama ca nu compozitorii buni ne lipsesc, ci interpretii buni. Cu "hit'uri" gen "le, le, le" nu putem ajunge departe. Doar sa ne incapatanam sa credem ca Loredana e o mare vedeta.

    13
    4

  • atentu' pe 3 Aug 2015, 08:33
    " o fosta ... "

    " celebra solista " ?!? Bleah !!! Incet , dar sigur , Loredana are soarta altei " celebre artiste " : Mihaela Radulescu !

    10
    2

  • Nicol pe 3 Aug 2015, 08:11
    esec total

    nu ma omor dupa Loredana dar o respect ca artist si ii respect activitatea...ca mie nu imi plac piesele ei, este alta poveste insa piesa asta e absolut groaznica !!! o asculti o data si daca rezisti pana la capat stii cu siguranta ca... a doua oara nu vei mai face asta

    10
    1

  • Ela pe 3 Aug 2015, 08:02
    Observatie

    Daca melodia Deliei cu "Da, mama sunt beata" este cantata de fetite de 13-14 ani, acum vad o super-cantareata de 45 de ani, care canta "An-tan-tiri-mogodan-cara-cara-si"......probabil o fi pentru publicul de peste 45 de ani... sa le aminteasca de vremea cand erau soimi ai patriei.... cine mai intelege "arta"

    15
    0

  • radu pe 3 Aug 2015, 08:00
    val dupa val

    O tampenie de cantec si de videoclip.A doua oara nu mai pierd timpul vizionandu-l.

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod