Loredana, Dana Săvuică, Ellie White, Lavinia şi Tania Budi îşi caută norocul cu bijuteriile Giuliei Nahmany

Giulia Nahmany şi-a lansat pe 1 martie noua linie de bijiterii cu cristale Swarovski într-o întâlnire cu totul specială cu femei celebre din showbiz-ul românesc.
Giulia Nahmany şi-a lansat pe 1 martie noua linie de bijiterii cu cristale Swarovski într-o întâlnire cu totul specială cu femei celebre din showbiz-ul românesc.

La magazinul său de la Calea Victoriei au venit să admire noile bijuterii vedete precum Loredana, Dana Săvuică, Ellie White, Lavinia, Roxana Ionescu, Tania Budi, Nicola, Bianca Ioniţă sau Luiza Bogdan. Acestea au felicitat-o pe Giulia pentru cea de-a doua sarcină, ea urmând să aducă pe lume, din nou, o fetiţă, peste trei luni, şi au probat entuziasmate cerceii, inelele, brătările şi splendidele coliere bogate în pietre semipreţioase.

Bijuteriile Giuliei Nahmany sunt realizate în Israel şi sunt distribuite exclusiv pe piaţa românească. Pentru conceperea lor, Giulia a cumpărat 14 de kilograme de cristale Svarovski şi a apelat la măiestria unor bijutieri din Tel Aviv care i-au materializat schiţele pe care ea însăşi le-a realizat.

Bijuteriile noii colecţii conţin şi simboluri folosite de mii de ani care, coform superstiţiei, îl protejează pe cel care le poartă de energiile negative şi îi aduce noroc în viaţă. Acest aspect le-a încântat pe vedetele prezente în magazinul din Bucureşti, ele primind de la Giulia şi un mărţişor cu totul special. Giulia le-a pregătit o fundă roşie de care a ataşat trei pietre Swarovski mari şi două medalioane, unul reprezentând palma protectoare, denumită de unele popoare şi “mâna Fatimei” şi altul un bănuţ cu iniţialele ei, GN.

Ellie White a sosit la magazinul Giuliei alături de logodnicul ei, Doru Tinca, şi a pus ochii pe un colier Onyx, realizat din pietre negre, pe care intenţionează să îl împrumute pentru următorul ei videoclip. Roxana Iliescu a probat entuziasmată o pereche de cercei în formă de floare, cu pietre Swarovski, iar Dana Săvuică un lanţ cu inimioare din metal suflat cu aur.

Bianca Ioniţă, prezentatoarea ştirilor de la Kanal D, s-a arătat interesată de brăţările realizate din curea de piele de care au fost ataşate bănuţi de metal inscripţionaţi cu mâna Fatimei. Bianca are, la rândul ei, o linie de brăţări confecţionate manual chiar de ea pe care le vinde pe internet.

Lavinia Pîrva a ieşit pentru prima dată la un eveniment monden, după o lungă absenţă. Frumoasa cântăreaţă a venit la magazinul Giuliei Nahmany direct de la studioul de înregistrări unde şi-a imprimat vocea pentru o nouă piesă muzicală. Lavinia a declarat că adoră brăţările roşii din piele şi cerceii discreţi confecţionaţi dintr-o singură piatră Swarovski, ea având acasă mai multe bijuterii din prima linie Nahmany lansată anul trecut.

Loredana a fost vedeta care a petrecut cel mai mult timp în magazinul Giuliei Nahmany, probând, preţ de o oră, peste 15 modele de cercei şi brăţări. Vedeta a ales cercei lungi, confecţionaţi din zece pietre Swarovski, cercei scurţi, în formă de inel şi câteva inele cu pietre colorate.
Tania Budi, Luiza Bogdan, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, şi Roxana Ionescu au probat coliere şi cercei supradimensionaţi.

Toate invitatele au felicitat-o pe Giulia Nahmany pentru cea de-a doua sarcină şi s-au arătat încântate de noua ei colecţie, mai ales când au auzit ca a fost realizată special pentru a-i aduce protecţie celui care o poartă.
Noua colecţie de bijuterii Giulia Nahmany este expusă în magazinul Giulia Nahmany Jewelry de pe Calea Victoriei 101, Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod