Liza Minnelli, externată de la dezintoxicare

Liza Minnelli s-a internat şi în 2014, în diverse clinici de dezintoxicare


În 2002, potrivit unor documente oficiale depuse în instanţă, alcoolul a jucat un rol important în divorţul artistei americane de cel de-al patrulea soţ al ei, producătorul David Gest.

În declaraţia sa, care s-a întins pe 14 pagini, David Gest a spus că mariajul său de 16 luni cu Liza Minnelli a fost marcat de numeroase incidente abuzive, alimentate de consumul de alcool.

Născută în 1946, fiica actriţei şi cântăreţei Judy Garland şi a regizorului Vincente Minnelli îşi conturase deja o carieră ca actriţă de teatru musical şi solistă în cluburi de noapte înainte să fie remarcată pentru prima oară pentru rolurile din filme, în "The Sterile Cuckoo" (1969), după care în "Tell Me That You Love Me, Junie Moon" (1970).

Minnelli a devenit celebră pe scena mondială a cinematografiei prin rolul din "Cabaret" (1972), versiunea hollywoodiană a spectacolului muzical cu acelaşi nume.

Producţia a fost distinsă atunci cu opt premii Oscar, Liza câştigând, la 27 de ani, o statuetă la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal", notează Mediafax.

Actriţa a câştigat în total patru premii Tony, un Oscar, un premiu Emmy, două Globuri de Aur şi un premiu Grammy Legend, alături de alte numeroase distincţii.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod