Lindsay Lohan îşi scrie autobiografia

Actriţa americană, care a fost externată în luna iulie dintr-un centru de dezintoxicare, a început să scrie o carte despre trecutul ei turbulent.
Actriţa americană, în vârstă de 27 de ani, a început să scrie pasaje despre viaţa ei mai întâi într-un jurnal, în cadrul unui program terapeutic, în timp ce se afla în centrul de reabilitare din Malibu, din care a fost externată în iulie, informează cotidianul Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cartea, care se va baza pe aceste fragmente de jurnal, va oferi detalii despre trecutul agitat al actriţei, din care nu lipsesc problemele cu poliţia, arestările succesive, lupta cu abuzul de alcool şi droguri, dar şi detalii despre familia şi cariera lui Lindsay Lohan.

Pentru negocierea proiectului editorial, Lindsay Lohan s-a întâlnit pe 12 decembrie, în New York, cu agentul literar Waxman Leavall, care a reprezentat, printre alţii, celebrităţi precum Victor Cruz, Novak Djokovic, Bill Murray, Brock Lesnar şi Cal Ripken Jr.

Întâlnirea actriţei cu Waxman Leavall a fost filmată ca parte a unui episod din serialul documentar despre Lindsay Lohan difuzat pe postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici, notează Mediafax.

Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York începând cu vara anului trecut.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod