"Limacii marini", la muzeul "Grigore Antipa"

28 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" te invita sa participati duminica, 30 noiembrie, incepand cu orele 11:00, la ultima prezentare din cadrul programului interactiv si interdisciplinar pentru copii si parinti, "Intalnirea de Duminica" - editia 2008.

Titlul prezentarii din aceasta luna este "Limacii marini" si urmeaza a fi sustinuta de catre Gabriela Andrei, muzeograf. Conferinta se va derula sub forma unei prezentari in power point, bogat ilustrata si accesibila elevilor.
Participantii vor afla informatii inedite despre biologia acestor specii, adaptarile la mediul lor de viata, probleme de conservare etc.

Aceasta prezentare va fi urmata de aplicatia practica prin care se urmareste fixarea si evaluarea cantitativa si calitativa a informatiilor asimilate de catre participanti si desigur, premierea celor mai activi copii.

Sunt asteptati toti copiii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, dar si toti cei care sunt interesati sa afle date inedite referitoare la adaptarile speciilor care vietuiesc in conditii deosebite de mediu.


Rezervarea locurilor se face la telefon 021.312.88.26 int. 119 sau pe adresele de e-mail: florentinap@antipa.ro sau dianai@antipa.ro

Costul participarii este de 4 lei/persoana, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod