Liana, Alex si Florin "Dream On"

Facebook Twitter Comenteaza
Liana, Alex si Florin

Liana Petrescu, actrita care interpreteaza rolul Simonei Predescu in serialul "Nimeni nu-i perfect", Alexandru Avadanei, interpretul lui Bebe din serialul "17", si Florin Iordache, de la "Megastar", canta impreuna la Prima TV. Este vorba de imnul Radio Net, "Dream On". Cei trei nu sunt la prima colaborare.

Liana si Alex formeaza un cuplu de cativa ani si, o data cu admiterea la facultate, cei doi s-au mutat in Bucuresti. Au cochetat cu actoria de mici si si-au incercat norocul, in Capitala, la diferite castinguri.
"Intr-o dimineata am vazut pe un stalp un afis care anunta un casting, pentru un serial de televiziune. Casting-ul se desfasura doua ore mai tarziu, asa ca am sunat-o imediat pe Liana si ne-am dat intalnire la locul cu pricina. Era primul nostru castig si eram foarte emotionati", marturiseste Alex.

Talentul lor insa le-a adus doua roluri principale, asa ca au urmat filmarile pentru videoclipul de prezentare a serialului. Pe platourile de filmare l-au cunoscut pe Florin Iordache de la "Megastar".
Si el interpreta unul dintre rolurile principale, era "tupeistul, baiatul rau".

"Ne-am inteles foarte bine, dar, din pacate, serialul nu a fost cumparat de nici o televiziune", povesteste Alex. Asa a inceput o frumoasa prietenie, care dureaza de cativa ani. Desi, dupa experienta respectiva fiecare si-a vazut de drumul sau in plan profesional, cei trei tineri s-au reintalnit la Prima Tv. Desi sunt implicati in proiecte diferite, Liana, Alex si Florin au avut din nou sansa sa colaboreze.

Personajele Simona, Oaky si Bobo, cei trei simpatici din serialul "Nimeni nu-i perfect", au pus bazele Radio Net.
Si, ca orice radio care se respecta, trebuia sa aiba si un imn. Drept urmare, pe langa tinerii din serial, mai era nevoie de doua voci masculine. Astfel, Alex si Florin s-au alaturat echipei "Nimeni nu-i perfect" si au inregistrat imnul Radio Net, "Dream On".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dj shaD0w pe 29 Mai 2008, 23:42
    As vrea si eu melodia da nu o gasesc !

    As vrea si eu melodia da nu o gasesc ! Daca ma puteti ajuta sa o gasesc vas fi recunoscator ! Ma puteti contacta pe Id-ul de Yahoo Messenger " mp3beleacom " . Va Multumesc !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod