Leonard Miron plănuieşte să se căsătorească cu iubitul său

Fostul prezentator TV şi iubitul său spaniol, Miguel Gonzales de la Fuente (45 de ani), locuiesc împreună în Anglia, într-un orăşel cu 300 de locuitori.
Leonard Miron lucrează acum ca director de croazieră pe vase fluviale de lux și călătorește mai mereu, iar Miguel manageriază mai multe afaceri, pe cinci continente.

Cei doi au o relaţie de 15 ani, iar vedeta a declarat într-un interviu pentru click.ro că se gândesc să se căsătorească mai mult din motive practice.

"În Marea Britanie sunt două opțiuni: căsătoria și parteneriatul civil. Noi suntem impreuna de 15 ani, Dumnezeule ce repede a trecut timpul!, și, până acum, nu am văzut valoarea unui asemenea act.
Acum, pe zi ce trece, când ne uităm la impozite și alte aspect financiare, ideea unei asemenea „legalizări” pare mai mult utilă decât necesară. O să ne gândim serios la asta. A fost destul de complicat când ne-am făcut testamentele, luând în calcul ceea ce avem în Anglia, Spania și România, iar avocatul ne-a sugerat că ar fi fost mult mai simplu și mai puțin costisitor dacă ar fi existat un asemenea act. Mai rămâne și problema unde sărbătorim momentul. Ne-ar costa enorm să invităm prietenii din România, Spania sau Anglia în România, Spania sau Anglia, pentru un asemenea eveniment, nu? Și, dacă tot o facem, vrem să fie ca la carte!
", a declatrat Leonard Miron pentru Click.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod