Lavinia Pîrvă a pozat sexy pentru FHM: „Îmi împart patul doar cu Richy!”

2 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Lavinia Pîrvă a pozat sexy pentru FHM: „Îmi împart patul doar cu Richy!”

Lavinia Pîrvă s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy pentru noul număr al revistei FHM, publicaţie căreia a acordat un interviu în care senzualitatea şi amorul sunt doua teme prezente în fiecare întrebare şi răspuns.


Frumoasa cântăreaţă, care va lansa săptămâna viitoare o nouă piesă, dezvăluie în FHM că încă se află în perioada în care doarme singură. În ciuda hitului care a dominat topurile în urmă cu ceva timp, „Mi-e frică să dorm singurică”, Lavinia susţine că singurul cu care îşi împarte patul este căţelui ei, Richy.  


"Pot să vă spun că dorm singurică, mai puţin în zilele când Richy, căţelul meu, îmi ţine de urât.  Sigur, ca orice femeie, îmi doresc să găsesc jumătatea care să îmi umple sufletul şi să mă completeze, însă cred cu tărie că destinul este cel care îşi va spune cuvântul.  Cu siguranţă, răbdarea mă defineşte!", a declarat Lavinia.

Cât despre modul în care preferă să doarmă noaptea, solista menţionează :

"Sunt obişnuită să dorm singură. Când e cald, dorm mai mult dezbăcată. În rest aleg lucruri fine. Am învăţat de la mama mea că este foarte important să fi preţioasă chiar şi atunci când dormi.

Îmi place să îmi cumpăr mereu lucruri fine care să îmi ofere  un confort  chiar şi  atunci când dorm . Întodeauna ţin cont de faptul că atunci când dormi cu un bărbat trebuie să fii sexy, să nu îţi pierzi feminitatea, fineţea şi senzualitate. Indiferent cât de mult a intervenit obişnuinţa între voi. Asta denotă că te respecţi pe tine, ca femeie".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod