Copiii cu sindrom Down concureaza la Baby Spa

2 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Copiii cu sindrom Down concureaza la Baby Spa

Pe 20 noiembrie, de la 10.30, la Baby Spa, copiii cu sindrom Down vor sa demonstreze ca si ei pot fi campioni la inot. Ca si ei pot fi castigatori. Unde? La evenimentul “Inotul, hobby si terapie”. Manifestarea este organizata in parteneriat de Baby Spa si fundatiile Special Olympics si Up Down. Scopul ei? Sa promoveze beneficiile pe care inotul le are in cazul copiilor cu dizabilitati.


“Evenimentul "Inotul, hobby si terapie” este mai intai de toate o mana de ajutor pe care vrem sa o intindem prietenilor de la Fundatiile Special Olympics si UP DOWN”.

Vrem sa fim un partener de incredere atat pentru parinti, cat si pentru copii. Noi, Baby Spa, vrem sa demonstram ca sportul si, mai ales, inotul poate sa creasca sansele de integrare in societate a unui copil cu sindrom Down”, spune Anca Grecu, Manager Baby Spa. "Vrem ca evenimentul se se transforme intr-o  traditie anuala.  Rolul manifestarii este multiplu: sa distreze, sa evalueze, sa creeze competitie, sa puna in valoare, dar mai ales sa ajute. Sa ii sprijinim moral si, poate, si financiar pe parintii si copii cu dizabilitati.
Sa le dam curaj sa mearga mai departe”
, adauga Anca Grecu.

Concursul de inot se va desfasura pe urmatoarele categorii: sedinta demonstrativa cu bebelusi ( 6 luni- 2 ani), mini concurs de inot cu colacel ( 2-7 ani), mini concurs inot cu pluta ( 2-7 ani), mini concurs inot in procedeu categoria peste 4 ani pana la 20 ani, miniconcurs categoria centura. Toti participantii vor fi castigatori si vor primi premii. Pentru ca Baby Spa crede ca “ e mult mai important sa vrei, sa participi”.

Duminica, 20 noiembrie, de la 10.30, la Baby Spa.
www.babyspa.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod