Lady Gaga vrea cel puţin trei copii

Cântăreața, care a fost părăsită de iubitul ei la începutul lunii noiembrie, a declarat recent că îşi doreşte să aibă cel puţin trei copii cu acesta.
"Îmi doresc o mulţime de copii, mă gândesc cel puţin la trei. Ca să fiu sinceră, să am copiii mei este ca şi cum aş avea trei monstruleţi cu mine tot timpul. Probabil că nu vor fi fanii mei", a declarat Lady Gaga, vineri, în timpul unei emisiuni difuzate de postul de radio SiriusXM din New York, informează contactmusic.com.

"Am crescut într-o familie puternică şi pur şi simplu nu îmi pot imagina cum este să nu ai o familie normală", a adăugat cântăreaţa.

Lady Gaga a afirmat în cadrul emisiunii că plănuieşte să aibă copii cu actorul Taylor Kinney, despre care presa americană a scris la începutul săptămânii trecute că ar fi părăsit-o pe cântăreaţă din cauză că nu reuşea "să se adapteze programului deosebit de încărcat" al artistei americane.

Taylor Kinney, care joacă în serialul "Chicago Fire", este originar din Chicago, iar cântăreaţa a dezvăluit că s-ar putea muta în curând în acest oraş.

"Am locuit o lungă perioadă la Chicago şi de fapt (...) mi se pare un oraş grozav pentru mine şi pentru ceea ce fac", a spus artista.

Lady Gaga a participat la emisiunea de pe postul SiriusXM pentru a-şi promova cel mai nou album "Artpop", lansat pe 6 noiembrie.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.
La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011, notează Mediafax.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Danny pe 11 Nov 2013, 21:37
    Lady Gaga

    Si cum sa spui ca vrei cel putin 3 copii cu acela de care te-ai despartit? Nu inseamna ca ai ceva sarit de pe fix?

    0
    0

  • Danny pe 11 Nov 2013, 21:35
    Lady ,,GAGA"

    Oare cand vor vedea oamenii ca femeia asta este buna de internat la psihiatrie? Ce artista, ce muzica? Dupa cum se comporta, eu nu stiu de ce se uita oamenii la ea. Cred ca este intruchiparea spiritului american, de a face lucruri fara logica, lucruri care sa atraga atentia si mai ales sa socheze, pentru ca, daca asculti bine, muzica ei nu are niciun mesaj, nicio frumusete. Nimic atragator. Nu seamana decat cu elucubratiile unei nebune, si nici nu m-ar mira ca peste cativa ani nici macar sa nu se mai auda de Lady GAGA.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod