Lady GaGa vrea cadavre pe scena

de Nicoleta Tarantus, 23 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady GaGa vrea cadavre pe scena
Artista nu se dezminte si socheaza din nou - isi doreste cadavre pe scena, potrivit The Sun. GaGa vrea sa faca echipa cu anatomistul german Gunther von Hagens, specialist in plastifierea de cadavre, pentru turneul Monster Ball.

Gunther von Hagens, care se bucura de o reputatie extrem de proasta in Germania, unde a fost acuzat in 2004 - fara sa existe insa dovezi - ca ar fi facut trafic de cadavre in China, a organizat mai multe expozitii de corpuri plastifiate, inclusiv de embrioni si foetusi in diverse stadii de dezvoltare.

"Este fascinata de munca si viata lui Gunther.
El a crescut in Germania, o tara de care ea este indragostita. Lady GaGa spera sa il intalneasca in New York si sa puna la punct detaliile. Pana acum au comunicat prin e-mail"
, spune o sursa apropiata artistei.

Show-ul lui Gunther, Body Worlds, care a "calatorit" prin toata lumea, are in componenta lui oameni morti plastificati. "Artistul" a starnit indignarea in UK acum opt ani cand a performat prima autopsie publica dupa 170 de ani. Aceasta a fost difuzata de Channel 4.
Gunther detine si o firma care vinde pe internet parti din corpul uman, cum ar fi plamani de fumator.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 24 Iun 2010, 18:20
    Lady GaGa

    Mie mi se pare cea mai mare porcarie pe care am auzit'o in viatza mhea.Este cea mai uarata cantareata si canta cele mai urate cantece si cele mai urate videoclipuri din lume.Ce draq sunt porcariile alea.Sa cante draq ceba calumea.

    0
    0

  • asd pe 24 Iun 2010, 16:02
    vai dar ce soc!

    Cand aud mereu.. "Lady Gaga socheaza din nou" mi se face scarba.. da-o naibii de treaba.. mereu socheaza.. daca ar impresiona cu ceva pozitiv.. dar astea nu-s vesti bomba sau extraordinare... Lady Gaga si cu OTV ce mai socheaza ei :-j

    0
    0

  • iuliana pe 24 Iun 2010, 15:55
    super

    de-abia astept sa vina in Romania

    0
    0

  • madabita pe 24 Iun 2010, 11:52
    lady gaga

    eu nu sunt de acord cu asta,dar nici nu o acuz.face tot posibilul sa-si uimeasca publicul.bv ei:P

    0
    0

  • giulia pe 23 Iun 2010, 18:03
    iuuuuhhh

    las ca dupa ce va imbatrani si o va lasa suflarea nu o vor inmormanta ci o vor pune pe o scena asurzitoare in care danseaza si canta niste .......sa vedem cum va fi experineta pt ea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod