Lady Gaga vine la Bucureşti cu zeci de dansatori şi cu bucătarul ei

Vedeta va veni în România pe 15 august, cu o zi înainte de concertul pe care îl va susţine pe Naţional Arena din Bucureşti. Ea va fi însoţită de zeci de dansatori şi de propriul bucătar, care trebuie să-i pregătească artistei în fiecare zi câte un sortiment diferit de salată.
Vedeta va veni în România pe 15 august, cu o zi înainte de concertul pe care îl va susţine pe Naţional Arena din Bucureşti. Ea va fi însoţită de zeci de dansatori şi de propriul bucătar, care trebuie să-i pregătească artistei în fiecare zi câte un sortiment diferit de salată.

Lady Gaga va cânta pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 16 august, după cum a anunţat artista pe site-ul ei oficial, pe 10 aprilie. Ulterior, concertul a fost confirmat şi de organizatorul evenimentului, Emagic.

Lady Gaga este primul artist străin care va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, iar pentru spectacolul programat pe 16 august cântăreaţa va veni în România cu o armată de oameni, printre care şi zeci de dansatori, informează Pro TV.

În plus, pe toata durata turneului mondial "The Born This Way Ball", din care face parte şi concertul de la Bucureşti, Lady Gaga va fi însoţită de propriul bucătar.
Acesta trebuie să-i pregătească artistei în fiecare zi câte un sortiment diferit de salată. Totodată, Lady Gaga îşi va aduce la Bucureşti pianul.

Potrivit Laurei Coroianu, CEO Emagic, Lady Gaga îşi va aduce la Bucureşti propria scenă. "Dansatori, costume, schimbări de costume, lumini fabuloase care se învârtesc... Vine cu o scenă absolut fantastică. Nu va fi cu o deschidere mai mică de 26 de metri", a spus Laura Coroianu.

Pentru concertul de la Bucureşti, Lady Gaga îşi va alege singură ţinutele şi va lucra împreună cu echipa ei la decorul cabinelor şi al scenei amplasate pe Arena Naţională.

Lady Gaga ar urma să sosească la Bucureşti pe 15 august, cu o zi înainte de concert, şi îşi va petrece noaptea la un hotel de 5 stele.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti ar urma să fie puse în vânzare online, pe 27 aprilie.

Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul mondial "The Born This Way Ball", ce va debuta pe 27 aprilie, în Coreea de Sud, şi va include alte 21 de oraşe europene.
În Europa, turneul ''Born This Way Ball'' va începe cu Sofia, pe 14 august. În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way", cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografic ale sale, "The Fame" şi "The Fame Monster".

Pe continentul european, Lady Gaga va fi însoţită de trupa The Darkness, cunoscută pentru hitul "I Believe In A Thing Called Love" şi reunită recent, şi de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmată ca invitat special şi pentru alte show-uri din Australia şi Noua Zeelandă.

"The Born This Way Ball", cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunţă a fi una dintre cele mai spectaculoase serii de concerte din istoria muzicii. Acesta urmează exemplul turneului precedent, susţinut de Lady Gaga în perioada 2009 - 2011 - "The Monster Ball" - care a stabilit noi recorduri de audienţă: aproape 2,5 milioane de spectatori în 201 show-uri.
Mai mult decât atât, publicaţia The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar la ediţia din 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry turneul a primit titlul de "Major Tour of the Year".

Pentru "The Born This Way Ball", Lady Gaga a pregătit fanilor săi un nou concept, o nouă scenă şi o noua producţie, într-o serie de spectacole fabuloase.

"Alături de Haus Of Gaga am lucrat luni întregi pentru a concepe o scenă spectaculoasă. «The Born This Way Ball» este o pop-opera electro-metal; este povestea Începutului, geneza Împăraţiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost concepuţi şi cum vom păşi în eternitate", a declarat artista.

"The Born This Way Ball" va fi primul turneu al lui Lady Gaga după lansarea albumului "Born This Way", în mai 2011, care s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în toată lumea.
Albumele "The Fame" (2008) şi "The Fame Monster" (2009) au obţinut numeroase premii Grammy şi au înregistrat vânzari de peste 15 milioane de exemplare, iar single-urile lansate au fost vândute în peste 65 de milioane de copii, relatează agenţia Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod