Lady Gaga şi căţelul ei s-au plimbat în Herăstrău - FOTO

Vedeta a părăsit vineri, în jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală unde a fost cazată, fiind întâmpinată de zeci de fani.

Vedeta a părăsit vineri, în jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală unde a fost cazată, fiind întâmpinată de zeci de fani.

Îmbrăcată în negru, cu pălărie şi ochelari rotunzi, retro, artista a ieşit din hotel oprindu-se pentru câteva momente în mijlocul admiratorilor pentru a acorda autografe. Însoţită de gărzile de corp, artista s-a urcat ulterior într-un automobil de lux, cu care cel mai probabil se îndreaptă spre aeroportul Otopeni. Aceasta urmează să părăsească România, pentru a merge la Viena, unde va susţine, sâmbătă, următorul ei concert din cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Pe drumul spre aeroport, artista s-a hotărât să facă o scurtă oprire în parcul Herăstru, relatează agenția Mediafax.

Lady Gaga s-a oprit pe o buturugă pe marginea lacului Herăstrău şi a m\ncat popcorn, ţinându-şi în braţe căţelul.



După o scurtă plimbare prin parcul bucureştean, Lady Gaga şi staff-ul de care este însoţită au părăsit Herestrăul.



Artista a sosit miercuri dimineaţă la Bucureşti, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria şi care a fost parcat în faţa hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunaţi în faţa hotelului unde a fost cazată, miercuri, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, la Piaţa Constituţiei din Capitală, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod