Lady Gaga, dezbrăcată pe balcon. Vezi cum arată!

Aflată la Rio, unde își continuă turneul mondial, vedeta a oferit un spectacol pe cinste în balconul hotelului în care e cazată. Purtând doar un sutien turcoaz și un sarong retro, Lady Gaga și-a salutat fanii care o aclamau din stradă, după ce le oferise câteva scene topless, în care își acoperea sânii cu o nucă de cocos.

Aflată la Rio, unde își continuă turneul mondial, vedeta a oferit un spectacol pe cinste în balconul hotelului în care e cazată.

Purtând doar un sutien turcoaz și un sarong retro, Lady Gaga și-a salutat fanii care o aclamau din stradă, după ce le oferise câteva scene topless, în care își acoperea sânii cu o nucă de cocos.

Deși nu se poate mândri cu un chip angelic sau cu un corp impecabil, cântăreața în vârstă de 26 de ani nu are complexe și nu-și ascunde formele de ochii curioși ai publicului.

Aflată în Brazilia, unde va susține un concert, Lady Gaga le-a arătat miercuri aproape tot numeroșilor fani care se adunaseră în fața hotelului.

 

Ea a trecut prin fața ferestrelor descoperite, purtând doar o pereche de bikini negri și acoperindu-și sânii cu o nucă de cocos și un prosop.

Vedeta s-a schimbat apoi într-un costum de baie turcoaz și a ieșit în balcon în sutien și învelită cu un sarong (bucată de stofă purtată peste coapse de femeile și bărbații din Malaiezia) în stil retro, pe care se putea vedea o hartă a Braziliei realizată în stilul anilor '60.

Gaga și-a salutat îndelung fanii, zâmbindu-le și oferindu-le un sărut a la Marilyn Monroe. Dovedind că apreciază atașamentul lor, cântăreața le-a comandat acestora mâncare, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



"Vă trimit hamburgeri, cartofi prăjiți și suc. Vă iubesc, monstruleților!",a  scris Lady Gaga pe Twitter.

Vedeta abia așteaptă să cânte la Rio. "Brazilia, sunt sute de oameni la hotel, facem revoluția muzicii. Fiți gata de petrecere la spectacolul de peste două zile", a mai scris ea.

În ciuda imaginii sale de "fată rea" și cam ciudată, Lady Gaga dovedește că are un suflet mare. Ea a anunţat miercuri pe site-ul său că a donat Crucii Roşii americane un milion de dolari în favoarea familiilor afectate de uraganul Sandy, care a devastat coasta estică a Statelor Unite la sfârşitul lunii octombrie.

Artista a spus că datorează mult New York-ului în cariera sa de cântăreaţă. "Dacă nu ar fi existat New York, Lower East Side, Harlem, Bronx şi Brooklyn, eu nu aş fi femeia şi artistul de astăzi", afirmă cântăreaţa. "New York înseamnă ambiţie neabătută, dorinţa de a avea succes, un loc în care există o căutare naturală a diversităţii prin compasiune", a explicat ea, potrivit revistei People, citată de agenția Mediafax.

"Vă rog să acceptaţi acest dar din partea mea, a părinţilor mei Joe şi Cynthia, a surorii mele Natali. New York, îţi mulţumim din suflet că ne-ai crescut. Îţi mulţumesc că m-ai ajutat să îmi formez spiritul. Acum te voi ajuta şi eu să ţi-l reconstruieşti pe al tău", a adăugat Lady Gaga.

Foto: Daily Mail

9 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lulu pe 19 Mai 2013, 00:24
    lady gaga

    eeeh, nu poti spune ca e frumoasa foc dar nici urata rau. la corp arata bine, conteaza ca are voce si ca prin ciudateniile ei reuseste sa isi vanda muzica. daca e vedeta nu inseamna ca trebuie sa fie perfecta, nimeni nu e perfect. Bravo GaGa!!! tine-o tot asa...

    0
    0

  • costel pe 11 Nov 2012, 14:12
    urata ca dracu

    urqata ca dracu. exceleazai asta prin vulgaritate!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod