La Toya Jackson s-a căsătorit la 57 de ani

Sora cea mare a regretatului cântăreţ Michael Jackson, s-a căsătorit vineri cu partenerul său de viaţă, Jeffre Phillips.
Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 57 de ani s-a căsătorit cu Jeffre Phillips, care îi este prieten apropiat de mai mulţi ani, dar şi partener de business, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Los Angeles, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

La eveniment au participat mama artistei, Katherine Jackson, dar şi nepotul ei Prince, unul dintre copiii lui Michael Jackson, conform site-ului RadarOnline.com.

Jeffre Phillips a cerut-o în căsătorie pe La Toya Jackson chiar în reality show-ul "Life with La Toya", pe care La Toya Jackson îl realizează la televiziunea americană Oprah Winfrey Network (OWN).
O sursă a declarat însă pentru revista The National Enquirer că cei doi au o relaţie de mai mulţi ani.

Phillips a vorbit despre relaţia sa de prietenie cu La Toya într-un interviu acordat The Daily Beast, după cum precizează dailymail.co.uk.

"I-am cunoscut pe toţi din familia ei înainte să o cunosc pe ea. Îi ştiam pe Michael şi pe Jermaine şi pe toţi ceilalţi înainte să o întâlnesc pe La Toya şi ca să fiu sincer credeam că era o ciudată. Apoi am cunoscut-o şi am descoperit cât de deşteaptă şi de talentată era şi am devenit imediat prieteni", a spus Jeffre Phillips.

La Toya Jackson a mai fost căsătorită cu Jack Gordon.
Cei doi s-au căsătorit în 1989. Cântăreaţa a declarat în 2011 că mariajul ei cu Jack Gordon, care i-a fost şi manager până la decesul acestuia, în 2005, a fost unul "forţat", iar fostul ei soţ o abuza şi dorea să o izoleze de prieteni şi de familie, notează Mediafax.

La Toya Jackson a lansat, în 2011, cartea "Starting Over", un volum de memorii care include opiniile, gândurile şi sentimentele artistei referitoare la moartea fratelui ei.

Din aprilie 2013, La Toya are propria sa emisiune - "Life with La Toya" -, un reality show difuzat de reţeaua de televiziune OWN.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod